Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet "jó" sex nélkül egy kapcsolat?
Figyelt kérdés
A barátom és én teljesen más beállítottságúak vagyunk sex terén! 1 hónapja vagyunk együtt, és ráadásul távkapcsolat! Kezdünk nagyon egymásba habarodni, de engem nagyon zavar ez a része a dolognak! Beszél közbe, nevetgél meg lassan csinálja, nehogy hamar elmenjen. Engem nagyon zavar, hogy beszél közben...és én inkább szeretem a szenvedélyes, érzéki szeretkezést, ő pedig "gyászmeneteben" nehogy elmenjen. Mit tehetnék, hogy ez változzon? Elveszíteni nem szeretném, mert mint embert nagyon szeretem, de hiányzik....! Működhet ez így hosszú távon?2009. szept. 4. 18:26
1/14 anonim válasza:
Próbáljátok megbeszélni, mondd el neki hogy szeretnéd. Szerintem hosszútávon így nem működhet, mert végülis bárki bármit is mondjon egy jó, boldog kapcsolat EGYIK alapja a jó sex.
3/14 A kérdező kommentje:
Már próbáltam rávezetni, de mindig "lecsitított", ha picit gyorsabban csináltam, hogy nyugi... stb!
2009. szept. 4. 18:35
4/14 anonim válasza:
első vagyok
Ha a rávezetés nem működött, akkor mondd meg konkrétan szerintem hogy ez így nem lesz jó. Valószínüleg neked akar jót hogy tovább bírja, de hát...... ezt szerintem senki sem szeretné..így..
27/l
5/14 anonim válasza:
szerintem ez így nem működhet, szexben össze kell stimmelni, nincs mese.
F/24
6/14 kolosszus22 válasza:
Azt szokták mondani, hogy a szex nem minden, ez igaz is. Viszont fontos dolog, tehát ha az nem működik jól, akkor később semmi sem fog.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat! Igazatok van! Csak nem tudom mit tegyek... Elég furi helyzet, még nem volt részem ilyenben! Ha szakítanék vele emiatt nagyon kellemetlenül érezném magam...de így sem jó...
2009. szept. 4. 18:45
8/14 kolosszus22 válasza:
Van még egy trükk amire rávehetnéd ha már egyszer gyorstüzelő a gyerek, mondd neki, hogy maszturbáljon együttlét előtt, ugyanis másodjára már jóval tovább tart az embernek elmennie, harmadjára meg végképp. Nem kell feltétlenül egy orgazmus után leállni.
22/F
9/14 kolosszus22 válasza:
Azért nehogy szakíts vele csak úgy, előbb beszéld meg ezt vele részletesen, ha most dobod élete végéig megkárosodhat, mert gőze nem lesz, hogy mit csinál rosszul.
Előző voltam.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! Kipróbálom, hátha hatásos lesz! :) Nem akartam vele szakítani, csak ezt a problémát vhogy megoldani...
2009. szept. 4. 18:59
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!