Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Működhet "jó" sex nélkül egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet "jó" sex nélkül egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
A barátom és én teljesen más beállítottságúak vagyunk sex terén! 1 hónapja vagyunk együtt, és ráadásul távkapcsolat! Kezdünk nagyon egymásba habarodni, de engem nagyon zavar ez a része a dolognak! Beszél közbe, nevetgél meg lassan csinálja, nehogy hamar elmenjen. Engem nagyon zavar, hogy beszél közben...és én inkább szeretem a szenvedélyes, érzéki szeretkezést, ő pedig "gyászmeneteben" nehogy elmenjen. Mit tehetnék, hogy ez változzon? Elveszíteni nem szeretném, mert mint embert nagyon szeretem, de hiányzik....! Működhet ez így hosszú távon?
2009. szept. 4. 18:26
1 2
 1/14 anonim válasza:
Próbáljátok megbeszélni, mondd el neki hogy szeretnéd. Szerintem hosszútávon így nem működhet, mert végülis bárki bármit is mondjon egy jó, boldog kapcsolat EGYIK alapja a jó sex.
2009. szept. 4. 18:31
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Nem.
2009. szept. 4. 18:32
 3/14 A kérdező kommentje:
Már próbáltam rávezetni, de mindig "lecsitított", ha picit gyorsabban csináltam, hogy nyugi... stb!
2009. szept. 4. 18:35
 4/14 anonim válasza:

első vagyok

Ha a rávezetés nem működött, akkor mondd meg konkrétan szerintem hogy ez így nem lesz jó. Valószínüleg neked akar jót hogy tovább bírja, de hát...... ezt szerintem senki sem szeretné..így..

27/l

2009. szept. 4. 18:38
 5/14 anonim ***** válasza:

szerintem ez így nem működhet, szexben össze kell stimmelni, nincs mese.

F/24

2009. szept. 4. 18:40
 6/14 kolosszus22 ***** válasza:
Azt szokták mondani, hogy a szex nem minden, ez igaz is. Viszont fontos dolog, tehát ha az nem működik jól, akkor később semmi sem fog.
2009. szept. 4. 18:43
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat! Igazatok van! Csak nem tudom mit tegyek... Elég furi helyzet, még nem volt részem ilyenben! Ha szakítanék vele emiatt nagyon kellemetlenül érezném magam...de így sem jó...
2009. szept. 4. 18:45
 8/14 kolosszus22 ***** válasza:

Van még egy trükk amire rávehetnéd ha már egyszer gyorstüzelő a gyerek, mondd neki, hogy maszturbáljon együttlét előtt, ugyanis másodjára már jóval tovább tart az embernek elmennie, harmadjára meg végképp. Nem kell feltétlenül egy orgazmus után leállni.

22/F

2009. szept. 4. 18:47
 9/14 kolosszus22 ***** válasza:

Azért nehogy szakíts vele csak úgy, előbb beszéld meg ezt vele részletesen, ha most dobod élete végéig megkárosodhat, mert gőze nem lesz, hogy mit csinál rosszul.

Előző voltam.

2009. szept. 4. 18:49
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! Kipróbálom, hátha hatásos lesz! :) Nem akartam vele szakítani, csak ezt a problémát vhogy megoldani...
2009. szept. 4. 18:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!