Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne pattogzo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne pattogzon ki? Lány vagyok.

Figyelt kérdés
Akárhányszor leborotválom teljesen mindenhol a nem szervemet,és körülötte,mindig kipattogzik.Mit csinálok rosszul? Gondolkoztam hogy epilátorral meg kéne próbálni,de amikor a lábomat epilálom is orditok:S Valaki epilálja ott lent?
2008. jún. 4. 16:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

Szia! Én elég egyedi módszert használok "ott". Egyenként, szemöldök csipesszel szedem ki a szőrszálakat, a borotvától nekem is kipattogzik, az epilátort nem bírom meg a gyantát se, mert nagyon fáj, úgyhogy marad ez.

Elég időigényes, viszont nagyon megéri, mert így tök szép marad. És ha olyan szőrszálad van, ami benőtt, ne piszkáld, hagyd úgy ahogy van, mert ha kipiszkálod, akkor nagyon csúnya lesz utána a bőr.

Ha végeztem, kb. fél óra, akkor bekenem jó zsíros krémmel és kész.

Én úgy kb. hetente egyszer nekilátok, de nincs sok, mert mindig nőnek új szálak, de az egyszerre nem olyan sok.

Remélem segítettem!

2008. jún. 4. 21:15
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
De yo ezt a szemöldök csipeszt ízét én is kiprobálom!:D
2008. jún. 4. 21:29
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
hé, de a szemöldöknél is eléggé fáj, h bírod ki ott alul?????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2008. jún. 4. 21:30
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
ISTEN vagy szemcsipeszes!!! ;)
2008. jún. 4. 21:33
 15/18 anonim ***** válasza:
37%
Én próbáltam néha szemöldökcsipesszel, először alig fáj, viszont olyan 3-4 szál után már nagyon :S pedig nem is egy helyről próbáltam őket, hanem "szétszórva"...
2008. jún. 4. 22:01
 16/18 tade ***** válasza:
Sziasztok. En is szemcsipesszel szedem. Nekem az epilator nem jott be, mert a konnyeim csurogtak mikor kiprobaltam, de szempcsipessel nem olyan veszes. IGen idoigenyes, de megeri :D
2008. jún. 4. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:

A "szemöldökcsipeszes" vagyok... :)

Először nekem is nagyon fájt, de meg lehet szokni!!

Én már észre sem veszem amikor csinálom, már legalább 6 éve így szedem, utálom is néha, mert begörcsöl a nyakam, de soha nem borotválom, mert akkor nekem is kipattogzik.

És ha rászolizok egy kicsit (heti 1-2 alkalom) akkor meg nyoma sincs semminek, szóval tényleg megéri szenvedni egy kicsit... :)

2008. jún. 6. 20:15
 18/18 anonim válasza:
én sem bírom apilálni, nagyon fáj, a krém sem jött be, és a kozmetikus sem... sajnos. marad a borotva. én azt vettem észre, hogy csak akkor pattogzik ki, ha túl sűrűn bortoválom. sajna nekem nagyon hamar kinő a szőr, de akkor sem tudom naponta vagy 2 naponta borotválni; 3-4 napot mindig várok!
2008. jún. 9. 13:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!