Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne pattogzo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne pattogzon ki? Lány vagyok.

Figyelt kérdés
Akárhányszor leborotválom teljesen mindenhol a nem szervemet,és körülötte,mindig kipattogzik.Mit csinálok rosszul? Gondolkoztam hogy epilátorral meg kéne próbálni,de amikor a lábomat epilálom is orditok:S Valaki epilálja ott lent?
2008. jún. 4. 16:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%

Lehet ott is epilálni, már a tv-be is látam oat h nem fogsz ordítani ha epilárod:)Am meg lehet azé,me nem kenöcsöt hazsnálsz oda vagy vmi, mindig kend be rendesen, és ne csak vízet hazsnálj,me lehet h attól, ésazé oan durván se csináld!:)

Remélem azé segítettem:)

2008. jún. 4. 17:09
 2/18 A kérdező kommentje:
borotva habbal szoktam. majd kipróbálom epilátorral, köszi hogy irtál
2008. jún. 4. 17:15
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig kipattog, és 3 napig legalább pirospöttyös :S Epilátorral szerintem még jobban kipattog, mert úgy is begyullad a szőrtüsző.. Én biztos nempróbálnám ki.. A hónaljamat próbáltam egyszer gyantázni, és azon felül, hogy ki se akarta szedni normálisan véres volt az a szőrtüszőm amelyikből kiszedte a szőrt.... És a hónaljnál ezerszer érzékenyebb ott, szóval csak óvatosan :S Nem akarlak ilyesztegetni, lehet, hogy csak én vagyok "génhibás", de ha ennyire ki akarod próbálni, akkor inkább keress fel egy kozmetikust, ő ért hozzá!
2008. jún. 4. 17:44
 4/18 anonim ***** válasza:
50%
Borotválás előtt úgy 10 percig áztasd langyos vízzel, utána kend be borotvahabbal és hagyd rajta 1-2 percig, csak azután kezdj el borotválkozni. Nekem az jött be, ha egy területen először növésirányba húzom, majd merőlegesen, és végül növésiránnyal szemben.. Ja és borotválkozás után kend be neogranormonnal (nyálkahártyára ne kerüljön), körömvirág krémmel, vagy valami hasonló bőrnyugtatóval :)
2008. jún. 4. 18:13
 5/18 anonim ***** válasza:
50%
bocsi, haddkérdezzem +, hol lehet kapni ilyen neogranormont? ...mennyiért? gyógyszertárba, vdm, rossmann? köszi!
2008. jún. 4. 18:20
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
neogranormon patikában én múltkor vettem kisebbet az kb 6-700 volt
2008. jún. 4. 18:37
 7/18 anonim ***** válasza:
Az epilátort felejtsd el! Én hülye fejjel leszedtem az egészet vele és tök sima is volt, meg minden. De most hogy nő vissza, pokoli fájdalmat okoz és ronda pöttyös is- pedig soha nem volt túl érzékeny ez a terület nálam... :S
2008. jún. 4. 20:29
 8/18 anonim ***** válasza:

Én se tok jó megoldást rá!!

Borotva: kipattogzik

Gyanta és epilátor: előbb vérzik aztán szintúgy

Krém:nem szedi le rendesen

Most azt tervezem h.kozmetikussal csináltatom, v.veszek olyan gyantát ami bajuszra van, az hátha gyengédebb.

Ha sikerült vmeik akkor szólok neked:)

2008. jún. 4. 20:41
 9/18 anonim válasza:
100%
borotvára nekem bejött 5perc alatt eltünteti a kipattogzást a gyógyszertárba lehet kapni mentolos hintőport bárányhimlöre szokták adni.probáld ki megéri.remélem használ neked is.
2008. jún. 4. 20:46
 10/18 anonim ***** válasza:
Én epilálom, bár elég ritkán mert nálam sokáig tart. Én úgy szoktam hogy összecsípem a bőrt, nem úgy csípem mint amikor valakit megcsípek, na érted és kb szálanként haladok. Mindenképpen meg kell feszíteni a bőrt, nekem az nem jött be széthúzom a bőrőm, úgy nagyon fáj, ezért csípek össze egy kb 2cm-es részt.
2008. jún. 4. 20:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!