Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg a szex mozgat mindent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a szex mozgat mindent a világban?

Figyelt kérdés
2008. jún. 3. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A szex egy élvezetes dolog, így sok követője van. Főleg tinédzser korban ragadja meg az emberek fantáziáját, a fiatal emberek sokat törődnek vele, a megállapodottak már nem annyira, és egy bizonyos kor után már csak ritkán jut az ember eszébe.

Amúgy embere válogatja, kinek mennyire fontos a szex. A többség tényleg nagy jelentőséget tulajdonít neki.

2008. jún. 3. 17:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát ezen el lehetne mélázgatni egy darabig...nekem a Cabaret c. musical jutott eszembe és a következő sor:

...Money makes the world go around, the world go around, the world go around..."

Ahogy az elöttem iró irta nagyon igaz ami a szexet illeti.

Ebből kifolyólag gondolom, a pénz az, ami mindent mozgat. Csupán egyhez nincs köze: a boldogsághoz.

2008. jún. 3. 17:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

mivel a minden élölény génjeiben vastag ceruzával írták bele a szaporodási ösztönt, mi meg még emberek élvezzük is, így nem csoda.

és ugye ahogy írták elöttem a pénz mozgat mindent a világban, és a sex egy igen nagy piac képes üzlet mindig és mindekor. hát igen.

2008. jún. 3. 17:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát ha mindent nem is, de elég sok reklám épül erre, valamint rengeteg dolgot el tudnak adni ezzel..nem véletlenül,továbbá a "korhatár" is egyre lejjebb tolódik szóval nagy a közönség..a kérdésre visszatérve régen korántsem volt ekkora "szerepe" mint manapság...és valóban sok szálat mozgat napjainkban
2008. jún. 3. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:
A szex és a pénz.
2008. jún. 3. 23:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Egyszerű, nézzünk egy példát:

Egy férfi-nő kapcsolat fennmaradhat, ha minden rossz, de a szex jó.

Viszont ha minden jó, de a szex rossz, akkor nem.

Ennyi...

2008. jún. 4. 11:08
 7/9 anonim ***** válasza:
hát az ágyakat az mozgatja. :\
2008. jún. 4. 16:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Az, meg a pénz.
2008. jún. 5. 07:57
 9/9 anonim válasza:

Hát persze, de gondolj csak bele, A fitnessel, a ruhákkal stb. mi is a célja eg átlagos embernek? Jó persze, mindenki azzal a közhellyel jön, hogy a szeretet a fontosabb... blablabla Nos, ja ez igaz, de azért annak is van némi köze a szexhez. Az előttem szóló azt írta, hogy a szex meg a pénz. Ja, de a pénzzel mit csinálunk? Azt hangsúlyozzuk, hogy milyen jó partik vagyunk.(akinek nem inge... )

Vegyünk egy példát, valaki nyer a lottón, mi lesz az első dolga? Rendbeteszi magát aztán (tisztelet a kivételnek) vesz egy csilli-villi verdát (csaj ill. pasifogó :) és nyomja magát az utakon, hogy, húúú, mert én megtehetem! Erre meg buknak a h***e pi**ák! Nézhetsz ki akárhogy, lehetsz akármilyen, ha pénzed van, nőd is van... (Általában üresfejű buta, aki azért a húsa látszólag nem rossz, de azért van! Mindegy úgyse beszélgetni akarsz vele, ARRA meg jó lesz!

Szóval igen a szex mozgat mindent!!

2009. ápr. 19. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!