Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiuk, ti milyen gyakran beszélgettek msn-en forro témákrol?
hát nekem soha nem jutna eszembe ilyesmi
20/l
Egy érdekes és fantáziára utaló kérdés ;)
Én, ha netről ismerkedem meg valakivel akkor rendszeresen szoktam, illetve ha fenn vagyok msnen és olyan kapcsolatot szeretnék valakivel akkor is. A technika többféle lehet, ha elindulsz az úton, akkor a lány számára egyre természetesebb lesz minden eszkalációs szint. Például megkérem mesélje el milyen volt az első csókja, de úgy hogy istenigazából beleéli magát (nyilván akkor okés ez ha jó élmény volt neki, meglepő mennyire sok lány nem élvezi az elsőt). Vagy beszélünk szexuális fantáziákról, esetleg megvitatom vele mi a vad szex és a szeretkezés közti különbség. Ez utóbbiból teszek be egy részletet (a lényeg, EL KELL KÉPZELNI MINDEZT):
...benyitsz az ajtón a szobámba, ahol kellemes félhomály van, nem láttat, csak sejtet dolgokat, miközben a háttérben halk jazz muzsika szól, a gyertyák meg amik megvilágítják a szobát finom eukaliptusz illattal töltik be a teret
tudod hogy mi fog következni, ezért sietve lépsz be a szobába, de a szádra teszem a mutatóujjam, jelzem ne olyan gyorsan, ma a gyengédségnek hódolunk
21:52 hátulról lopóztam mögéd az ajtó mögül, finoman átkarollak a nyakadon pedig szinte azonnal érzed a forró lehelletemet, vágysz a csókra, de még nem kapod meg
21:53 előbb az orrommal végigsimítom a nyakad legérzékenyebb pontjait, és mikor már szinte felnyögsz a vágytól, akkor közvetlen ott megcsókollak
meg akarsz fordulni de még nem hagyom, inkább hátulról megfogom a melleidet, és lassan masszírozni kezdem őket
21:54 utána végigsimítom a hasad haladok lefele a combod közé, de még csak sejtetem mi fog történni, még nincs itt az ideje... a belső combodon lassan érzékien végighúzom a tenyerem
n pedig közben hevesebben csókolom a nyakad miközben lassan nem bírod tovább és elkezdesz vonaglani ettől a fülledt hangulattól
tudod hogy elkezdődött valami és végül nem tudsz ellenállni, becsúsztatod az ujjaidat a boxerem alá
22:05 simogatni kezded miközben harapdálod az ajkaimat mire egyik kezemmel megfogom a fejed, a másikkal pedig egy apró mozdulattal kioldom a melltartó pántját
22:06 és az ágyra löklek
mindkét kezemmel megfogom a melleidet és masszírozom, majd felváltva a számba veszem őket, te pedig apró kéjes nyögésekkel jelzed hogy kész vagy rám
22:07 újra elkezdesz játszani a farkammal, és a fülembe súgod hogy valami igazán forróra vágysz
de én tudom hogy még nincs itt az ideje, még nem könyörögsz érte, csak kívánod
22:08 bugyin keresztül lassan elkezdelek masszírozni, majd finoman félretolom és a nyelvemmel elindulok a belső combodon felfelé
22:09 amikor érzed a forróságot közeledni a csiklód felé hirtelen átugrom, és folytatom a másik oldalon egyre hevesebben
amikor már nem bírod tovább szinte széttépnél azzal jelzed hogy két kézzel megfogod a fejem és ráhúzod a puncidra
ebből tudom hogy készen állsz
22:10 megfordítalak, és lassan belédteszem a farkamat, és megkapom azt a nyögést ami talán a legszebb az egész szeretkezésben: amikor behatolok és először érzel magadban
22:11 lassan de ütemesen kezdem, majd mikor kellően felizgultál kiszállok belőled, és felraklak az asztalra hogy ott folytassuk immár szemből
mert látni akarom a gyönyört a szemedben
22:12 a kellő előkészítés jutalma pedig pillanatokon belül megjön, érzem ahogy a tested az asztalon megremeg a puncid ütemesen pár pillanatra összeszűkül a farkam körül, és kiver a veríték
elmentél, de az érzés még mindig bizserget...
Na ilyen egy szeretkezés szerintem. Tapasztalat: nagyon imádják a lányok a szexbeszédet, izgató számukra, csak néha ezt nem vallják be (csak utólag ;)).
A lényeg: fantázia, érzékiesség, és magabiztosság. Meg persze alap hogy élőben ugyanezt vagy még jobbat is tudj adni!
Van egy pasi akivel msnezek,és mindennap elkezd beszélni velem a szexről,hogy mit akar velem csinálni,meg hogy hogyan.
Nagyon szeretem,szinte már átélem a helyzetet, ahogy meséli...
14:43vagzok 15:33 as na ez igen :D én ezt kicsit vadabbul szoktam legutolsó az volt hogyha nincsnek otthon a szülei vagy az enyémek akkor a konyhában a mosógépen amikor centrifugáz vagy főzés közben meztelenül vagyunk és akkor az egész konyhát szétkurni , akkor hogyan csinálnám 2pasi 1 csaj feállásban
Nem minden csaj szeret erről beszélni , vannak a félénkek vagyis inkább ők már apácák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!