Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ilyet érezni?
Figyelt kérdés
19 vagyok és szűz. Rettenetesen félek az első alkalomtól, sőt féltem az ujjazástól is, akárcsak egy ujjal is, egy gyerekkori baleset miatt. Múltkor azonban pettingeltünk a barátommal, előre megbeszéltük, hogy nem nyúl be a hüvelyembe, mert még nem szeretném. De közben őrjítő vágyat éreztem arra, hogy valami bent legyen, így hát megkértem rá. Nem azt mondom, hogy élveztem, fájt is egy kicsit. És később is rám tört ugyanez az érzés többször is petting során, annak ellenére, hogy tudtam, hogy nem valami fergeteges érzés, ha bármit bedug oda, mégis vágytam rá. Normális dolog, hogy olyasmire vágyok, ami nem is nyújt élvezetet igazából?2009. aug. 31. 22:39
1/4 anonim válasza:
Normális, mert nyújt az élvezetet, csak még nagyon az elején nem. De a vágy megvan rá, meg is lesz, és ez az egészséges. Csináld gyakrabban, hogy megszokd, hamarosan már nem csak az ujját akarod hogy betegye.
Meg szabad kérdezni mi volt az a gyerekkori baleset?
2/4 anonim válasza:
Normális dolog hogy félsz az ismeretlentől, de hidd el nem rossz dolog az. Én 14voltam mikor elvesztettem a szüzességem, szinte "kislány", de szerelmes voltam, és ez sok mindent megváltoztatott. Először nem annyira kellemes, mégis vágysz rá, vágysz arra hogy valami olyan történjen ami eddig nem. Tovább csak akkor engedd ha teljesen késznek érzed magad rá. És hidd el élvezni fogod :) Nagyon is :) 21/L
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként egy kb. 15 cm hosszú és 2 cm átmérőjű farúdba ültem bele, és műteni is kellett, mert szétkaszabolt ott lent rendesen.
2009. aug. 31. 23:02
4/4 anonim válasza:
Beszéld meg a barátoddal előre, hogy továbbra sem szeretnéd ha mélyen matatna benned, de ha már teljesen felhevültél akkor egy ujjal csak a bejárat környékén izgathatna... Normális az amit érzel, de figyelj rá, hogy a lelki problémákat ágyon kívül kell hagyni. A régi sérelmek igen közre játszhatnak abban, hogy élvezed e avagy sem. Ha a bejáratnál mondjuk csak a fél ujját teszi be annak még igazából fájdalommentesnek kéne hogy legyen... Mond neki, hogy ennél többet ne, aztán ha te nagyon vágysz rá, akkor majd beljebb nyomod kicsit. Ha igazán szeret segíteni fog neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!