Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és milyen szöveggel kezdtetek pettingelni a párotokkal?
Figyelt kérdés
Mióta jártatok és hogy kezdtetek hozzá,mit mondtatok a párotoknak,h elkezenétek a pettingetM2009. aug. 31. 22:20
1/5 anonim válasza:
Mi nem mondtunk semmit egymásnak. Pár bújós együtt éjszakázás után volt egy hosszabb csók, aztán pedig minden jött magától. :) Kb 3 hetesek lehettünk az első pettingnél. Azt hiszem két vagy három alkalom volt még amikor húztam, aztán le is feküdtünk.
2/5 anonim válasza:
A pettingelést nem beszélgetéssel kell elkezdeni, jó persze előtte amíg ismerkedtek... de ha már ott tart a dolog, akkor lágy csókok, simogatás, és kinek mi a szíve vágya, nincs megkötés. Nem kell görcsölni, csak élvezni a dolgot. Mennyi idős vagy? Én 21/L
3/5 A kérdező kommentje:
17/F
Csak azért kérdezem,mert most van alakulóban egy kapcsolat.
2009. aug. 31. 22:56
4/5 anonim válasza:
mi 1 vagy 1,5 hónapja jártunk és addig mindig próbálkozott a párom (hozzáteszem akkor én még szűz voltam) és nem engedtem neki a pettinget, de aztán egy este csókolóztunk és nagyon belemerültünk, simogatta a hasamat, a derekamat és egyszer megfogtam a kezét és becsúsztattam a nadrágomba..ő kérdezte h biztos szeretnéd?mondtam h biztos és hát így volt a mi első pettingünk. de akkor még csak ő csinálta nekem, én még nem neki, én csak a legközelebbi alkalommal.:) egyébként lány vagyok.
5/5 anonim válasza:
Én voltam az első. A bújós éjszakázások alatt én párom is bepróbálkozott néha azért ez normális. Azért ne próbálkozz be első alkalommal szerintem... kevesebb az a lány aki jó néven veszi, mint akinek nem tetszik :) Aztán ha érzed hogy kezd izzani a levegő köztetek akkor mehet. Viszont! Ha megkér hogy hagyd abba, akkor bármilyen nehéz is, hagyd abba! :) Nem kell semmilyen szöveg, csak simogasd kényeztesd. Ha már a pólója alatt simized finoman, tudni fogja mit szeretnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!