Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak vele, nem érti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele, nem érti meg v direkt csinálja velem?

Figyelt kérdés

Nem értem, h mért nem érti meg a pasim, h nem annyira akarom még az anális szexet, mondta h jó, de azóta állandoan ezzel nyagat, és én mondtam neki h nem, de ő orál közbe bedugta a kezét oda és mondtam neki h jó volt, de nem akarom,de nem érti meg pedig mondja h jó,miért csinálja ezt velem????miért nem érti meg amit mondok?pedig azt mondja h megérti, de a keze nem:S

Rendes válaszokat kérek:)Köcce:)

2008. jún. 2. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
értetlen.. Mond meg neki ha nem birja ki anál nélkl akor simát se kap :P és akor megérti
2008. jún. 2. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
erőszakos! gondolja majd feladod egyszer, nem akarja megérteni mert önző és ő mást akar.
2008. jún. 2. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:

mekkora tahó az ien... ne eroltess rá másra szexben semmi oat amit a másik sem akar... ha te enm aakrod akkor minek? utánna el van ba..va az egész aktus...

udv:A

2008. jún. 3. 07:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Az elsőnek üzenem, h a szexmegvonás eddig sosem ért el megfelelő hatást, csak Ti nők azt hiszitek. Max úgy csalnak meg, h észre sem veszed.

Beszéld meg vele, hogy miért nem akarod, vagy hogy visszakérdezzek, miért nem indoklod meg, hogy miért nem akarod. Ebből az derül ki, hogy egy olyan dolgot nem akarsz, ami jó volt Neked. Ezt mi hímek nem értjük meg.

Vagy mi lenne ha egyszer kipróbálnád?

2008. jún. 3. 07:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Köccike, ki probálnám,...majd,...de ő meg akarja....
2008. jún. 3. 20:52
 6/6 anonim válasza:
szerintem próbáld ki, akkor ő is abbahagyja meg te is megtudod, hogy milyen.
2010. márc. 22. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!