Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pettingnél tartunk a bnőmmel a szexel még várunk. Mindketten szüzek vagyunk am és mikor pl orálisan elégit ki a bnőm miért simogatja a punciját? 17/F
Figyelt kérdés
Általában bugyit azt magán szokta hagyni és azon keresztül vagy ha "olyan" helyen vagyunk akkor a nadrágnál is...2009. aug. 31. 03:20
1/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem ez normális dolog a lányoknál?
2009. aug. 31. 03:21
2/8 anonim válasza:
Miért te nem szoktad verni amikor nyalod ?
3/8 anonim válasza:
Ha már ott tartasz, hogy szopnak, akkor ez a kérdés nem lehet komoly...
4/8 anonim válasza:
örülj hogy izgatja magát közben. Ez számomra nagyon jót jelent bár biztos azért látom ezt így mert én sosem tudtam magam elengedni. mái napig sem 2,5 év alatt arra nem vok képes hogy a mellemhez nyúljak szex közben. Szóval én a helyedben odáig meg vissza lennék a tudattól hogy vagyok olyan jó a partner számára hogy nem bírja ki h ne nyúljon magához.
6/8 anonim válasza:
Ha ennyire zavar hogy mit csinál, akkor csináld te neki, biztos nem haragszik meg érte. xD
7/8 anonim válasza:
Miért baj, ha izgatja magát közben? Ha zavar, akkor legyen 69 és te izgatod.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem azért mert baj meg nem zavar...stb sőt csak nem tudtam eddig hogy ez ilyenkor természetes dolog a lányoknál
2009. aug. 31. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!