Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, anál után szoktátok orálisan csinálni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 23:37
11/21 anonim válasza:
Ha odafigyelsz, hogy ne legyen bélsár bent, akkor miért lenne büdös?
12/21 anonim válasza:
a kerdezo, meg az elso valaszolo ne szorakozzon mar velem, nem fog tudni aludni ha nem tudom meg mit szeretne kerdezni a kerdezo.
13/21 anonim válasza:
anál után csak ugy orál,hogy van kéznél popsitörlő és megtörölgetem
(nem,nem ragad rá semmi,sőt szaga sincs,csak azért mégis,sikositot lekell törölni)
14/21 anonim válasza:
anál után bedugni se célszerű a punciba... mivel fertőzésveszély. csomó baci
15/21 anonim válasza:
kit érdekel, legfeljebb majd a síruknál kiröhögöm őket:)
(Darwin-díj jelöltek)
16/21 anonim válasza:
A feleségem imádja az anált, ha együtt vagyunk, szinte mindig van popsiszex. Ha kiveszem és úgy fordulok, és nem érzi "gázosnak" simán bekapja. Én pedig imádom még a talpa alatt a földet is ezért :)))))
17/21 A kérdező kommentje:
ma 16:13 - nagy mázlista vagy :)
2009. aug. 31. 20:34
18/21 kolosszus22 válasza:
16:13- Nem csodálom, bár hozna össze a sors engem is egy hasonlóan szexuálisan felszabadult nővel!
22/F
19/21 anonim válasza:
Én már eleve az anált nem vállalnám be :D
Nem mondom hogy nincs bennem egy kis kíváncsiság, de több az ellenérzés, mégiscsak... fúj :D
20/21 anonim válasza:
én régen csináltam análba is, de a jelenlegi párom ezt nem hiányolja úgyhogy inkább mellőzöm. orálisan utána nem elégítettem ki a párom, de nálunk sose volt semmi "gáz" utána.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!