Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, anál után szoktátok orálisan csinálni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 23:37
2/21 A kérdező kommentje:
Írnál egy üzenetet privátba, szeretnék valamit kérdezni. Köszi előre is
2009. aug. 30. 23:46
3/21 anonim válasza:
Hát én nem kövezlek meg érte de mindenesetre gratulálok ... :S
4/21 anonim válasza:
csak ha jól megmossa előtte....
7/21 A kérdező kommentje:
Azért szerintem senkit nem kéne lepontozni, mert elmondta a véleményét.
És köszi a válaszokat, jöhetnek még :)
2009. aug. 31. 00:09
8/21 anonim válasza:
első vagyok, kérdezz bátran, már mindegy...valakik gondolnak valamire, ahogy nekik-esetleg-egyszer-kétszer összejött, és úgy hiszik, mindenkinek csak úgy lehetett:) semmi baj
9/21 A kérdező kommentje:
ma 00:18 - privátba írj légyszi (én nem tudok neked írni mert nincs publikus elérhetőséged)
A kérdésnél tudsz privátot írni "Privát e-mail a kérdés kiírójának"
2009. aug. 31. 00:23
10/21 anonim válasza:
ez érdekes! az első válaszolótól kérdezném, hogy nem volt büdi a srác pénisze?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!