Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak olyan csajok akiket a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan csajok akiket a szex érdekel és más semmi?

Figyelt kérdés

sztem egyre több ilyen van de valahol ez jó dolog.nem?

17/F

2009. aug. 30. 22:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Azoknak az embereknek jó dolog, akik ezt kihasználják. Ha elmész egy szórakozóhelyre (pl. Dokk) elég sok esélyed van egy idegen csajt ágyba vinni.

Még nem is olyan régen, szerintem ahhoz, hogy megkapj egy nőt, elég sokat kellett hogy törd magad... A férfiak meg, szerintem nem kell ragozzam, hogy bárhol, bármikor, (bárkivel)...

Ez a helyzet kezd megváltozni, a mai fiatal lányok könnyen kaphatók bármire. Egy kis idő és ez is normális dolognak fog tűnni. Minden furcsa ami új...

Egy ismerősöm negyed óra ismerkedés után megkapott egy hölgyeményt a ZP-parkban. Az én véleményem az erről, hogy az a csaj valószínű annyit is ér.

Üdv!

2009. aug. 31. 00:11
 12/15 anonim ***** válasza:

És aki már huszonéves? Nem hiszem hogy azért menne bele ilyen kapcsolatba, mert el akarja veszíteni a szüzességét... Majd ha idősebbek lesztek, és megéltek pár dolgot az életben, akkor megtudjátok, hogy van olyan szituáció, amikor pontosan ilyen kapcsolatra van szükségetek...

Nem azt mondom, hogy évekig, de el tudok képzelni ilyen helyzetet. És nem azért mert ribanc vagyok...

Egy lány (25)

Ezt kifejtenéd bővebben ? Érdekelne..

2009. aug. 31. 05:19
 13/15 anonim ***** válasza:
hát én ilyenbe tuti nem mennék bele... azért, mert ugye senkise hibátlan, és mivan ha visszahallom hogy uristen hogy néz ki meztelenül.meg ha a srác szerint béna vagyok... ráadásul leribancoznának utána. szóval kössz de nem
2009. aug. 31. 10:33
 14/15 anonim ***** válasza:
8. kerület biztan állítom h. itt vannak
2009. aug. 31. 20:51
 15/15 A kérdező kommentje:
nemcsak a 8.kerületbe vannak:D
2009. aug. 31. 21:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!