Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak olyan csajok akiket a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan csajok akiket a szex érdekel és más semmi?

Figyelt kérdés

sztem egyre több ilyen van de valahol ez jó dolog.nem?

17/F

2009. aug. 30. 22:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kevés van.És nem jó dolog.
2009. aug. 30. 22:32
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerencsére csak kevés van.. Az ilyenekre csak az ilyen hozzád hasonló 15 - 17 évesek buknának akik el akarják vesziteni a szüzijüket vagy egy jót akarnak kúrni. 20/F
2009. aug. 30. 22:35
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem jó. Buta ribancok, semmihez se értenek, viszont akárkinek szétteszik a lábukat. Hogy mennyi van belőlük azt nem tudom. Nézz körül a diszkókban, ott biztos vannak.
2009. aug. 30. 22:35
 4/15 A kérdező kommentje:
igazad van de ahogy elnézünk az utcán pl manapság úgy öltöznek főleg nyáron...
2009. aug. 30. 22:37
 5/15 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy úgy öltöznek, nem mindenkit csak a szex érdekel. Egyszerűen csak lépést "kell" tartani a trenddel.
2009. aug. 30. 22:51
 6/15 anonim ***** válasza:
Vannak,nem is kevesen.Az osztályomba csak lányok járnak,meg sok lány ismerősöm van és hallok tőlük ezt azt.Főleg most hogy 17-18 éves lettek már cikinek érezték az,hogy szüzek így az első jött menttel ágybabújtak.Utána meg arra hivatkozva,hogy nekik szükségük van a szexre,igen csak kaphatóak egy-egy alkalomra.2 közeli lány ismerősömről is kiderült,hogy szerelmesek viszont nem szeretik őket viszont,így csak szexelni járnak össze.Szerintem ez egyáltalán nem jó dolog.
2009. aug. 30. 22:52
 7/15 anonim ***** válasza:
69%
jah, sok kis tizenéves ingyen proti, undorítóak, azt hiszik ez a menő...
2009. aug. 30. 23:03
 8/15 anonim ***** válasza:
a kérdés az, hogy hol vannak?
2009. aug. 30. 23:49
 9/15 anonim ***** válasza:

jaja sokan arra panaszkodnak hogy egyre több ilyen van.

de hol???? engem is érdekel. :)

2009. aug. 30. 23:54
 10/15 anonim ***** válasza:

És aki már huszonéves? Nem hiszem hogy azért menne bele ilyen kapcsolatba, mert el akarja veszíteni a szüzességét... Majd ha idősebbek lesztek, és megéltek pár dolgot az életben, akkor megtudjátok, hogy van olyan szituáció, amikor pontosan ilyen kapcsolatra van szükségetek...

Nem azt mondom, hogy évekig, de el tudok képzelni ilyen helyzetet. És nem azért mert ribanc vagyok...

Egy lány (25)

2009. aug. 31. 00:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!