Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza volt v csak már nagyon leakart fektetni?
18:48-as
még nembeszéltem vele erről
utóbbi 18:48-as
igen nagyon kívántam tuti h látta rajtam...volt előjáték is meg mindn csak aztán utána mikor odaértünk h behatoljon akkor már tiszta erőből csinálta és nagyon fájt és végig így volt én igazából else mentem...csak ő
a második, ami azért jó mert valószínűleg akkor jó nő vagy ha nagyon akart, de azért rossz mert a pasi egy toprongy.
még hogy hamar túlesni rajta..
ez olyan minth azért puha, hogy ne fájjon?
vagy: hogyha lenyeled, akkor nől a melled?
de szép is a szerelem. :)
értem köszönöm a tanácsokat:)
mindenképpen megbeszélem vele
Mi lenne, ha ezt vele beszélnéd meg és nem magadban, egy nagy rakás rosszindulatú nővel szövögetnétek a rémálmaitokat.
Ha meg tényleg nincs nagy tapasztalata, akkor meg honnan tudod, h tényleg nem akart jót neked? Gondolkozz már kérlek.
utolsónak:
igen igazad van és vele természetesen megbeszélem de te gondolom férfi vagy és akik ide írtak szerintem nem rossz indulatúak csak te nemtudod átérezni...ha a helyemben lettél volna biztos tese eztmondanád de neked is köszönöm a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!