Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaza volt v csak már nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza volt v csak már nagyon leakart fektetni?

Figyelt kérdés
a barátommal tegnap lefeküdtem(még szűz voltam) gyorsan csinálta szinte tiszta erőbő egyáltalán nem volt gyengéd:S...nagyon fájt azt mondta h jobb gyorsan túlesni rajta minél lassabb annál jobban fáj de én nemígy gondolom...szóval az lenne a kérdésem h én tévedek v ő kamuzott h minél hmarabb elmenjen(elélvezzen)
2009. aug. 30. 18:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
És most ki a helyzet, beszéltél vele erről, hogy megbántott, Bocsi, hogy belekérdezek.
2009. aug. 30. 18:48
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi a kényes kérdésért, de mielőtt behatolt, nagyon kívántad? Mert ha igen akkor felteszem, csak nagyon tudatlan volt. Ha meg nem, akkor nagyon önző és bunkó. Ezután vajon, mikor kívánod majd meg őt, vagy bárkit is?
2009. aug. 30. 18:48
 13/23 A kérdező kommentje:

18:48-as

még nembeszéltem vele erről

2009. aug. 30. 18:52
 14/23 A kérdező kommentje:

utóbbi 18:48-as

igen nagyon kívántam tuti h látta rajtam...volt előjáték is meg mindn csak aztán utána mikor odaértünk h behatoljon akkor már tiszta erőből csinálta és nagyon fájt és végig így volt én igazából else mentem...csak ő

2009. aug. 30. 18:54
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerintem mond el neki, hogy nagyon fájt és hogy mennyire nem esett neked jól. Ha bocsánatot kér és legközelebb gyengédebb lesz, akkor szeret, de ha nem, akkor szerintem felejtős ez a pasi.
2009. aug. 30. 18:58
 16/23 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, hogy akkor azt hitte, hogyha annyira kívánod észre sem veszed majd. Ám a tévedését észre kellett volna vennie. Tényleg beszéld meg vele. Ha nem bánta, bánja a dolgot akkor lehet, hogy túl önző.
2009. aug. 30. 19:01
 17/23 anonim ***** válasza:
90%

a második, ami azért jó mert valószínűleg akkor jó nő vagy ha nagyon akart, de azért rossz mert a pasi egy toprongy.

még hogy hamar túlesni rajta..

ez olyan minth azért puha, hogy ne fájjon?

vagy: hogyha lenyeled, akkor nől a melled?

de szép is a szerelem. :)

2009. aug. 30. 19:03
 18/23 A kérdező kommentje:

értem köszönöm a tanácsokat:)

mindenképpen megbeszélem vele

2009. aug. 30. 19:05
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha ezt vele beszélnéd meg és nem magadban, egy nagy rakás rosszindulatú nővel szövögetnétek a rémálmaitokat.

Ha meg tényleg nincs nagy tapasztalata, akkor meg honnan tudod, h tényleg nem akart jót neked? Gondolkozz már kérlek.

2009. aug. 30. 19:43
 20/23 A kérdező kommentje:

utolsónak:

igen igazad van és vele természetesen megbeszélem de te gondolom férfi vagy és akik ide írtak szerintem nem rossz indulatúak csak te nemtudod átérezni...ha a helyemben lettél volna biztos tese eztmondanád de neked is köszönöm a választ

2009. aug. 30. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!