Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyire normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire normális dolog ez?

Figyelt kérdés

A barátnőm 15 éves és szokott csókolózni az egyik barátnőjével. Ráadásul szeret nézegetni képeket meztelen nőkről. Engem nem zavar, elfogadom, hogy van benne biszexuális hajlam, de az érdekel, hogy ezt idővel kinőheti, vagy tényleg biszexuális?

17/F

2009. aug. 30. 17:56
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
95%

hat oszinte legyek en L vagyok de en mar reg ott hagytam volna

ha a pasim egy pasival smcizik hat az is csalas mar es ugyan ez vonatrkozik a csajokra is :P mna de ez az en velemenyem

2009. szept. 2. 18:36
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
Emós?Dobd ki a fenébe csókalgassa a segglikad
2009. szept. 2. 19:05
 13/21 anonim válasza:
Én 19 vagyok, és a legjobb barátnőmmel bulikban, kicsit illuminált állapotban mi sem tudunk kiszállni egymás szájából.:)
2009. szept. 2. 19:25
 14/21 anonim ***** válasza:
hmmmmm :) Jó is az! :)
2009. szept. 2. 19:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha neked is megcsinál "mindent" akkor semmi gáz! :) Ha téged emiatt elkezd hanyagolni, akkor igazából már nem rád vágyik, hanem biszexuális.
2009. szept. 2. 19:28
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
Egy láma vagy ha te ilyenért kidobod, pláne hogy ő volt olyan őszinte és elmondta, lehet h azt várta h bepörögsz tőle vagy beveszed 3.-nak a barinőjét. Nos én azt tenném h választás elé állítanám, vagy mehet a francba vagy előtted kell megcsinálnia a barátnőjét és akció közben szépen beszállsz a buliba! Más leszopná magát örömében ha ilyen rámenős bi barátnője lenne, aki még nem is szemérmeskedik, te meg 17 évesen ezen görcsölsz, te gyökér?!
2009. szept. 2. 21:02
 17/21 anonim válasza:
91%

Rászántam magam,hogy írjak!:) 17éves kis éretlen csaj vagyok.Én is csókolóztam már a barátnőimmel alkohol hatása alatt.Nem egyszer fordult már elő akár buliba is.Egyébként meg ez állítólag a pasik fantázíáját beindítja,sőőt...

Egyébként tudomásom szerint minden lányban van bisex hajlam.

Ha zavar,akkor kérd meg,hogy ne legyen ilyen többet!

2009. szept. 2. 21:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Hátnemtom szerintem jogos tőle mivel nemtudsz fiú létedre nemtudsz lánycsókot adni neki :D és ha elfogadod akkor minek parázni rajta, hogy normális-e? :D:D:D nem az a lényeg , hogy téged csak is téged..zavar -e?
2009. szept. 2. 21:17
 19/21 anonim ***** válasza:
91%

Most őszintén te végig gondoltad már, ami körülötted történik? Azt mondod négyszer fordult elő. Már az első is akár, hogy is vesszük megcsalásnak számít. Én totál kiakadnék tőle, ha a párom ilyesmit csinálna.

Egy normális lány hűséges ahhoz, akit szeret, ha fiú, ha lány. Sőt ugyan ez fordítva is igaz a fiúk esetében. A biszexualitás nem jelenti azt, hogy az illetőnek mindkét nemből lehet egy-egy példánya.

De ha divatból csinálja, akkor kinőheti, ha meg ezt az életformát akarja csinálni, akkor ezt fogja. Neked viszont van választásod. Ha úgy érzed, hogy neked ebből elég, akkor otthagyhatod, ha továbbra is csak várod, hogy felnőjön megteheted azt is. De a szomorú és rideg tény, hogy totál hülyét csinált belőled ez a csaj.

21/L

2009. szept. 2. 21:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Mekkora hajci hő egy ilyen butaság miatt :o csak szórakozik az a lány >.<...
2009. szept. 2. 21:31
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!