Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mennyire normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire normális dolog ez?

Figyelt kérdés

A barátnőm 15 éves és szokott csókolózni az egyik barátnőjével. Ráadásul szeret nézegetni képeket meztelen nőkről. Engem nem zavar, elfogadom, hogy van benne biszexuális hajlam, de az érdekel, hogy ezt idővel kinőheti, vagy tényleg biszexuális?

17/F

2009. aug. 30. 17:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy másik sráccal csókolózna, arra mit reagálnál?

Nem tudom, hogy nálad mi számít megcsalásnak, de nálam a csók annak számít (akár fiúval, akár lánnyal történik a dolog).

Egyébként: Igen, van benne egy erős hajlam. Nem hiszem, hogy az ilyesmi "kinőhető lenne". Mindenesetre vele is gáz van (mert úgy, hogy barátja van és mással is smacizik), meg veled is (mert neked ez nem szúr szemet).

2009. aug. 30. 18:00
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
ja, 18/L ezt kihagytam...
2009. aug. 30. 18:00
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

hát,ha arról lenne szó,hogy néhány alkalommal csókolózott a abrátnőjével...még kinőheti!!!De hogy állandóan,a szemed láttára...téged ez nem zavar???!!!!

Engem zavarna!!Mert ez igy már valóban megcsalásnak számit!Állitsd le!

A másik,hogy folyton csajokról nézi a képeket...tuti van benne igen intenziv hajlam!!Beszélj vele...később gáz lesz,ha elmentek szórakozóhelyre,ott puszilgat téged,utána meg rohan a csajhoz és lesmárolja!!

23/L

2009. aug. 30. 18:06
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem állandóan és nem is a szemem láttára. Eddig összesen négyszer fordult elő, és csak utólag mondta el.
2009. aug. 30. 18:07
 5/21 anonim ***** válasza:
75%
A helyedbe már kiadtam volna az útját...
2009. aug. 30. 18:11
 6/21 anonim ***** válasza:
52%
Bezzeg ha az ágyatokba hívna a csajotok egy másik csajt, az nem zavarna mi? Miért adnád ki az útját? Lánnyal lány max. szórakozásból csókolózik, főleg ilyen korban, mert poén. Ne is érdekeljen, majd kinövi. Ha zavar, mondd meg neki. Egyébként normális, sok lányt ismerek, aki csinálta, de egy pár alkalom után abbahagyta. Az meg, h megcsalás, ha megcsókol egy másik lányt... könyörgöm, leszbikus a nőd? Poénból megcsókolja. Nulla vonzalom, nulla érzelem. Mióta megcsalás? Nem kell egy csókból ekkora ügyet csinálni, főleg nem ha azonos neművel tette. Csak fun.
2009. aug. 30. 20:29
 7/21 anonim válasza:
80%
Sztem beszéld meg vele ezt a dolgot. Mert sztem azért ez nem normális hogy a barátnőjével csókolózik. Nekem is vannak nagyon jó barátnőim, de egyszer sem fordult meg a fejemben hogy csókolózzam velük. Kinőheti még hiszen fiatal, de azért ez nem normális szerintem.
2009. szept. 2. 17:52
 8/21 anonim ***** válasza:
97%

Ha komoly, akkor engem zavarna.

Ha annyira nem komoly és jó csaj a barátnője akkor vállald be velük az édes hármast :D

Amúgy meg nem tudom...

16/F

2009. szept. 2. 18:07
 9/21 anonim ***** válasza:
96%
ez majd idővel kiderül, de nincs ebben semmi rossz. Kinek mi jön be...
2009. szept. 2. 18:08
 10/21 anonim ***** válasza:
96%
jobb mintha egy sráccal smacizna, nem? Próbáld vhogy beszervezni a kis barátnőjét, ha jól néz ki, legalább egy pár alkalomra :)
2009. szept. 2. 18:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!