Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire normális dolog ez?
A barátnőm 15 éves és szokott csókolózni az egyik barátnőjével. Ráadásul szeret nézegetni képeket meztelen nőkről. Engem nem zavar, elfogadom, hogy van benne biszexuális hajlam, de az érdekel, hogy ezt idővel kinőheti, vagy tényleg biszexuális?
17/F
Ha egy másik sráccal csókolózna, arra mit reagálnál?
Nem tudom, hogy nálad mi számít megcsalásnak, de nálam a csók annak számít (akár fiúval, akár lánnyal történik a dolog).
Egyébként: Igen, van benne egy erős hajlam. Nem hiszem, hogy az ilyesmi "kinőhető lenne". Mindenesetre vele is gáz van (mert úgy, hogy barátja van és mással is smacizik), meg veled is (mert neked ez nem szúr szemet).
hát,ha arról lenne szó,hogy néhány alkalommal csókolózott a abrátnőjével...még kinőheti!!!De hogy állandóan,a szemed láttára...téged ez nem zavar???!!!!
Engem zavarna!!Mert ez igy már valóban megcsalásnak számit!Állitsd le!
A másik,hogy folyton csajokról nézi a képeket...tuti van benne igen intenziv hajlam!!Beszélj vele...később gáz lesz,ha elmentek szórakozóhelyre,ott puszilgat téged,utána meg rohan a csajhoz és lesmárolja!!
23/L
Ha komoly, akkor engem zavarna.
Ha annyira nem komoly és jó csaj a barátnője akkor vállald be velük az édes hármast :D
Amúgy meg nem tudom...
16/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!