Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek, ha a lánynak spricelős orgazmusa van? Nem zavar titeket? Vagy nem tartjátok cikinek? 18/L
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem,mert nekem így szokott lenni,de utána tökkre zavarban vagyok a párom előtt,hogy nekem igy sikerül:S2009. aug. 30. 13:23
11/14 kolosszus22 válasza:
Abszolút oké a dolog, jó nézni, bár én még csak filmen láttam :D, mert nem volt dolgom még olyan lánnyal aki így élvezett volna.
22/F
12/14 anonim válasza:
10ből 9 pasi álma egy ilyen nő
13/14 A kérdező kommentje:
Húhh akkor örülhetek neki ezek szerint,tényleg jó lesz beletörödni hogy ez van..:)bár nekem még mindig kicist olyan..nemtom..inkább lenne máshogyan:( :)
2009. aug. 31. 09:34
14/14 anonim válasza:
9:02 es vagyok nincs nagyobb öröm egy férfi számára ha azt látja hogy ekkora örömet tud okozni nekem csak 1 ilyen volt de örök élmény marad ne tartsd cikinek
f36
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!