Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Szeretitek, ha a lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szeretitek, ha a lánynak spricelős orgazmusa van? Nem zavar titeket? Vagy nem tartjátok cikinek? 18/L

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem,mert nekem így szokott lenni,de utána tökkre zavarban vagyok a párom előtt,hogy nekem igy sikerül:S
2009. aug. 30. 13:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Az én barátnőmnek nem spriccelős, de hatalmasakat élvez:) De ha spiccelős lenne nem zavarna, tetszene, sőt élvezném.
2009. aug. 30. 13:29
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Imádok a punci nedvbe tocsogni.
2009. aug. 30. 13:30
 3/14 A kérdező kommentje:
És az sem zavar hogy eseleg vmi olyan lesz..vagy ne msi tudom...amúgy ez izgató számotokra?
2009. aug. 30. 13:36
 4/14 A kérdező kommentje:
*nem is
2009. aug. 30. 13:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem zavaró, úgy kell előkészíteni a "terepet". Amúgy is le kell cserélni, kimosni a lepedőt, meztelen testetekről meg a zuhany leviszi:)
2009. aug. 30. 13:45
 6/14 anonim ***** válasza:

Hát nézd, számomra kifejezetten izgató a nedves meleg punci, és az meg még ráadás ha láthatom ahogy a barátnőm az élvezettől spriccel egy nagyot! Komolyan, a látványa is boldogsággal tölt el, hogy ennyire élvezi.

Azt viszont tudnod kell, hogy nem minden férfi érez így.

2009. aug. 30. 13:46
 7/14 anonim ***** válasza:
szerintem meg pont hogy minden férfi így érez:)
2009. aug. 30. 14:02
 8/14 anonim ***** válasza:
ja, szerintem is király!
2009. aug. 30. 14:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem kérdezed komolyan....Imádom ha a lány spriccel..engem is örömmel tölt el hogy jó neki..nehogy már zavaró legyen:):):)
2009. aug. 30. 15:26
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,Most ettől kicsit "megnyugodtam" az én barátom is mondta hogy ő neki tetszik ez,csak nem tudom nekem ez olyan cinknek tünt..de most hogyt udodm többek ennek örülnek,sőr még izgató is,ezekután már nem bánomÍ:)kösze még egyszer mindenkinek
2009. aug. 30. 18:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!