Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történ az első petting? Kor/Nem És lécci írjátok le azt is hogy hogyan csináltátok
Még annyit,hogy nem egyszerre dobáltuk le magunkról a ruhákat.Benyúlt a bugyimba,én hanyatt feküdve az ágyon vártam,hogy mit fog még csinálni.Aztán szépen lehámozta rólam a tangát is,és nyalakodni kezdett :-)
Lassan kell levetkőztetni egymást,úgy az izgi :-P
És nagyon jó felfedezni a másik testét :-D
De-de,csináltam :-) Csak még tapasztalatlan voltam,és gyakorlásra volt szükségem.
Boxerba volt,aztán kibujtattam belőle,utána simogattam ott alul,puszilgattam a hasánál,lejjebbb is...
Megpróbáltam kitapasztalni,hogy neki mi a jó.Néha kértem,hogy mondja hogy csináljam,irányítson..De belejöttem mára elég rendesen :-)
15 éves voltam, a barátomnál szintén spontán.
csókolóztunk, levette a ruháimat, szép lassan, megujjazott, én is levetkőztettem és kivertem neki..
következő alkalommal már volt orál is.
szexig még nem jutottunk el most tervezzük:)
Köszi a válaszokat!!
Akinek még van sztorija az nyugodtan írjon mert ötleteketmerítek
Utolsó válaszolónak írom nem neked kérdező.
A srác azt kérdezte hogy petting. Ez szerintem az ujjazást nem foglalja magában a petting az az orális kielégítés simogatás csókolózás stb...
az ujjazásról meg annyit mondanék hogy azt nem első alkalommal kell mert át is szakídhatod a szűz hártyáját és kicsit cinkes lenne ha az ujjaddal vesztené el a szüzességét és nem a szerszámoddal:D
Ez egy folyamatos folyamat mindig egy kicsit közelebb kerülsz a bnődhöz. Nálunk az első pettingnél csak simogatás puszilgatás volt rajtam fehérnemű volt a barátomon meg gatya és felül semmi és mindenegyes alkalommal közelebb kerültünk. Eleinte csak a bugyimon keresztül simogatot aztán lekerült a bugyi akkor csak ovatosan aztán egy kis nyalakodás de nagyon kis ovatosan... ekkor juottam el odáig hogy én is simogattam ott lent őt. Aztán egy új... majd kettő. Közben én is simogatom...(kivertem). Körülbelül a 2-3 orális kielégítés után kezdtem én is neki. Nálunk általában amig rajtam "munkálkodik" addig ő boxerben van. Mi speciel nagyon figyeltünk hogy még véletlenül se kerüljön sperma a hülyevelyembe ezért maradt általában rajta a boxer. Aztán mikor már nekem nem fájt... inkább úgy mondom jó volt a pettingelés és már nagyon kiismertük egymást utánna szeretkeztünk. Mára nekünk is a petting az előjáték része.
A bnődhöz tanácsként annyit mondhatok úgyis ő dönt vagyis addig csinálod amíg ő engedi... Én se engedtem az elején mindent mindig rászóltam:d vagy egyszerűen mosolyogtam és mondtam neki h nem nem...:)
20/L
Nagyon köszi a válaszokat.De azért még írjataok
Az utolsó válaszolónak nagyon kiszi a tanácsot.De akkor én még nagyon messze tartok ettől a dologtól mert én még csak ruhán keresztül tudom simogatni a mellét!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!