Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történ az első petting? Kor/Nem És lécci írjátok le azt is hogy hogyan csináltátok
15 voltam, és spontán.
(Mellesleg még mielött vki lepontozna, nem discoban történt hanem a barátomnál és 5 hónaposak voltunk és most is együtt vagyunk. 2 éve)
Ezt inkább egy folyamatnak nevezném,szóval nem elsőre csináltunk mindent.
Tömören összefoglalva: tapizás,simogatások,közben végig csókolóztunk...ügyesen kikapcsolta a melltartómat,aztán a ruhák is sorba lekerültek rólunk :-P
Orálisan kényeztetett.Én még Őt az első alkalommal nem,csak megfogtam a meredező f.rkát :-D Játszottam vele,ismerkedtünk :-)
Lassan én is belejöttem az orális szexbe :-)
Aztán jött az ujjazás,egy ujj..kettő...
Mostmeg már szex :-)
Ami akkor petting volt,az ma az előjáték lett :-D
Egyébként a legjobb az volt,amikor először láttam a meztelen testét :-D el sem hittem:Velem egy ágyban,egy meztelen férfi :-DD
Még ő is felemlegette,hogy látta rajtam a "csodálkozást",de tetszett neki,hogy ennyire újat mutathatott :-D
Azóta is együtt vagyunk :-P
18/L
ja és azt is írjátok oda hogy hány évesen csináltátok
Köszi az eddigi válaszokat várom a többit is
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!