Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan történ az első petting?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan történ az első petting? Kor/Nem És lécci írjátok le azt is hogy hogyan csináltátok

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 22:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%

15 voltam, és spontán.

(Mellesleg még mielött vki lepontozna, nem discoban történt hanem a barátomnál és 5 hónaposak voltunk és most is együtt vagyunk. 2 éve)

2009. aug. 29. 22:24
 2/19 A kérdező kommentje:
De konkrétan hogyan csináltátok meztelenül és mit csináltatok??
2009. aug. 29. 22:26
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
14 évesen. 3 hónapja voltunk együtt, a felsőm és a melltartóm került le,hát elkezdte masszírozni stb... azóta is együtt vagyunk 15/L
2009. aug. 29. 22:30
 4/19 A kérdező kommentje:
De lécci írjatok le hogy mit csináltatok ne csak olyat hogy stb.. mer kiváncsi vagyok hogy én mit csináljak a barátnőmmel!!
2009. aug. 29. 22:32
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Első válasoló vagyok. Én egy melltartóba és egy bugyiba voltam. Elkezdett simizni, ellazulam és 1x csak azt vettem észr hogy ott lent "matat" :)
2009. aug. 29. 22:32
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
ha tetszik a barátnődnek akkor a nyelveddel is izgathatod a mellbimboját
2009. aug. 29. 22:34
 7/19 A kérdező kommentje:
De amikor matatott akkor volt rajtad bugyi??
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt inkább egy folyamatnak nevezném,szóval nem elsőre csináltunk mindent.

Tömören összefoglalva: tapizás,simogatások,közben végig csókolóztunk...ügyesen kikapcsolta a melltartómat,aztán a ruhák is sorba lekerültek rólunk :-P

Orálisan kényeztetett.Én még Őt az első alkalommal nem,csak megfogtam a meredező f.rkát :-D Játszottam vele,ismerkedtünk :-)

Lassan én is belejöttem az orális szexbe :-)

Aztán jött az ujjazás,egy ujj..kettő...

Mostmeg már szex :-)

Ami akkor petting volt,az ma az előjáték lett :-D

Egyébként a legjobb az volt,amikor először láttam a meztelen testét :-D el sem hittem:Velem egy ágyban,egy meztelen férfi :-DD

Még ő is felemlegette,hogy látta rajtam a "csodálkozást",de tetszett neki,hogy ennyire újat mutathatott :-D

Azóta is együtt vagyunk :-P

18/L

9/19 A kérdező kommentje:
Ja és a barátod mibe volt??És te nem csináltál semmit a barátodnak??
2009. aug. 29. 22:35
 10/19 A kérdező kommentje:

ja és azt is írjátok oda hogy hány évesen csináltátok

Köszi az eddigi válaszokat várom a többit is

2009. aug. 29. 22:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!