Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van minden aktus után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van minden aktus után hányingerem este?

Figyelt kérdés
Ma harmadjára feküdtem le a barátommal és minden alkalommal este kb fél percig hányingerem volt. Miért?:S
2008. jún. 1. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sportolni szoktál?

Szerintem akkor lehet ilyen tünet, ha nem vagy szokva a testmozgáshoz.

Talán segít, ha jobban odafigyelsz a légzésedre és szex előtt pár órával nem eszel nehéz kajákat.

De biztos vagyok benne, hogy ha nem foglalkozol ezzel a témával, akkor is garantáltan elmúlik ez a hányinger napokon belül.

2008. jún. 1. 22:27
 2/6 A kérdező kommentje:
mármint milyen témával nem foglalkozok? Sportolni régen sportoltam több évig, de mára már teljesen "ellustultam":S mozgás sem lehetett sok hiszen ezek voltak az első aktusaim és hát... mindengyik fájt és nem is csináltuk sokáig.
2008. jún. 1. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem refluxod van. Magyarországon minden ötödik embernek van, de nagyon kevesen vizsgáltatják ki.

Persze más is lehet, de azért elmondom mi ez.

Azt jelenti, hogy rosszul záródik a gyomorszájad, és valamennyi gyomorsav felszivárog ha fekvő testhelyzetben vagy. Ez ingerli a nyelőcsöved és hányingert okoz.

Nem szokott reggelente nagyon savas lenni a szád, és kicsit fájni a torkod?

2008. jún. 1. 22:51
 4/6 A kérdező kommentje:

nagyon nagyon ritkán szokott fájni a torkom reggel (általában akkor amikor fölkelek nyitva van a szám) :D

de csak akkor ha nyelek. de inkább csak télen vagy hűvösebb napokon szokott. köze van ehhez?

2008. jún. 2. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
18%
Biztos hogy a pasiddal sexeltél és nem a kutyáddal?
2008. jún. 2. 20:17
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon vicces
2008. jún. 2. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!