Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aktus óta 8 nap telt el ma...

Aktus óta 8 nap telt el ma arra ébredtem hogy hányingerem van és hánytam is. Korainak tartanám hogy esetleg terhesség miatt, de szerintetek lehet? Olyan jó volna.

Figyelt kérdés
A gyomromat nem rontottam el, semmi különöset nem ettem.
2010. ápr. 12. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
nem, korai. más miatt volt
2010. ápr. 12. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Sajnos, kizárt, hogy a baba miatt legyen, ez persze nem jelenti azt, hogy nem lehetsz terhes ciklus végén, de a rosszulét most nem emiatt volt! Talán csak annyira szeretnéd, hogy a tested elkezdett tüneteket produkálni, nem egy lánnyal előfordult már ilyesmi (velem is). Sok szerencsét!
2010. ápr. 12. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, ez korai lenne még. Ha azt írtad volna, hogy kb. 14 nap telt el az aktus óta, akkor az már lehetne baba. Sok sikert!
2010. ápr. 12. 13:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Biztos nem beképzelem, csak most kezdtük a babaprojektet, nem görcsölök rajta, nem hőmérőzök, csak ilyen még nem volt, most sincs semmi bajom, csak ez a reggeli dolog volt érdekes. Én is korainak gondoltam, de akkor szerintetek sem lehet terhességtől.
2010. ápr. 12. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha terhes is vagy ilyenkor még semmilyen kapcsolat nincs az anya és az embrió között.Tehát orvosilag még nem is nevezik terhességnek amíg be nem ágyazódik.Lehet h valami vírus.
2010. ápr. 12. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:
A beágyazódás hatalmas hormonális változással jár. Sok kismama leküzdhetetlen álmosságot érez a következő hetekben, és ekkor jelentkezik az első hányinger, émelygés, fejfájás is.
2010. ápr. 12. 16:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 13. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!