Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem ágaskodik a farkam. Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ágaskodik a farkam. Ez mitől van?

Figyelt kérdés

Átlagos méretű farkam keményen lóg, ha be akarom csússzantani egy punciba, bele kell emelnem.

Ez mitől van? Lehet ezen segíteni? Találkozott már vki ilyennel?

2009. aug. 29. 16:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szia. Keress a neten olyan oldalt, ahol kérdést lehet írni egy dokinak. Ott kérdezz rá, aztán meglátod, hogy el kell-e menned ezzel valahová.
2009. szept. 10. 10:58
 12/21 Nowan ***** válasza:
Vagyunk így néhányan, akik így 47 cm felett szembesülünk ezzel a problémával... ;-)
2009. szept. 10. 11:11
 13/21 anonim ***** válasza:
40%
sokat masztiztál, és elkopott
2009. szept. 10. 11:31
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
lehet h a szalaggal van baj ami fuggeszti. (lig.suspensorum penis) ezt szoktak elvagni peniszhosszabbitasnal a sebeszek, igy a penisz "kinebb csuszik" (ergo ugyanolyan hosszu marad, csak nagyobb resze van kint) az ilyen paciensek jarnak igy, mivel a ligamentum nelkul nem all mint a covek. lehet neked is ezzel van bajod.
2009. szept. 10. 12:22
 15/21 anonim ***** válasza:
33%
figyuzz ez komoly ! ennek több oka lehet ! a legjobb barátom 1 hónapon keresztül nem tudott k×rni mert kiszakadt neki a belső herezacskója és nem ált fel neki és csak egy 5 órás műtéttel tudták neki összevarni és a golyóit a helyükre rakni (mert hogy a belső herezacskó olyan helyen található ahova csak a golyók leszedésével lehet hozzájutni ) tudod ez eléggé összetett probléma ... jahd meg elvileg attól is kialakulhat ez mert kicsi a seggeden a lyuk ... tudod a prosztata ingerlése az izgatásra is alkalmas és szerintem ez nem működik neked megfelelően , a megoldás rá hogy nyomj fel vmi nagy dolgot a seggedbe (monnyuk egy sütőtököt ) és utánna próbálj meg újra kúrni , talán akkor már menni fog .
2009. szept. 10. 15:49
 16/21 anonim ***** válasza:

hát nekem is ez van nem gondoltam hogy másnak is van ilyen elég szar dolog.

csak lóg és csak van

2009. szept. 10. 15:50
 17/21 anonim ***** válasza:

Az én barátomnak is hasonló mondjuk nem csak úgy lóg de nem is vízszíntes szal úgy a vízszint és a lógás között van de attól még nagyon kemény és merev a farka szóval sztem semmi gond nincsen ígyis úgyis akárhogy áll segítened kell magadnak behelyezni egy nő puncijába.

Ne aggódj nem kell orvoshoz menned ez miatt mindenkinek más féle máshogy néz ki máshogy áll szóval fogadd el olyannak amilyen.

2009. szept. 10. 17:06
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha áll a cövek, akkor is be kell helyezni, mivel a kukit egyedül célbajuttatni nehézkes... Persze ez a lány puncijától is függ, de az esetek 70%ában amúgy is segíteni kell. :)
2009. szept. 10. 17:47
 19/21 anonim ***** válasza:
Legyél lány :D
2009. szept. 10. 21:10
 20/21 anonim ***** válasza:
azt írtad átlagos, mégis kb. mekkora? Bár valószinüleg nem a méret miatt nem áll fel.
2009. szept. 10. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!