Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ágaskodik a farkam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ágaskodik a farkam, vagyis nem áll fel. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Merev állapotban a péniszem nagy része kemény, azonban a töve puha. Emiatt nem ágaskodik hanem keményen lóg lefelé.
2009. dec. 6. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:
kérdezd meg a dokit
2009. dec. 6. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Amúgy meg vanak ilyenek akiknek így "áll fel". Persze ha annyira zavar,akkor egy dokihoz el lehet menni hogy esetleg mit leht vele kezdeni,bár szerintem semmit,de n legyen igazam,mert ez téged ahogy olvasom,nagyon zavar :) Amúgy nyugi a csajok elfogadják úgy ahogy van,csak ti hiszitek azt hogy ez mennyire fontos..Ha kemény akkor bármit elérhetsz egy lánnyal az ágyban,ha ügyes vagy,ha meg nem akkor mindegy merre felé áll vagy lóg :)
2009. dec. 6. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy semmi probléma nincs, nagyon általánosan írtad le ezt a dolgot, így nem lehet választ adni. De mikor van ez így? Mert lehet ha egy nővel előjáték közben felizgatnátok egymást akkor már mindenütt megfelelően kemény lenne. Ha esetleg az elsőnél is van gond az meg lehet a félelem a szextől. Ha van barátnőd és már nincs előtte gátlásod, akkor derül ki hogy áll e rendesen.
2009. dec. 6. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:
12,18 folytatása: Én is hittem azt hogy van merevedési problámám, holott nincs, egyszrűen csak hamar élveztem el és féltem hogy el fogok, és ez annyira megzavart, hogy nem állt 100%-osan. És egy barátnő is tudja hogy ha egy pasi nem szexel egy ideig vagy még esetleg szűz akkor benne van hogy hamar elmegy, namost nem ez volt a kérdésed, de azért írom le mert a két dolog között szoros összefüggés lehet. És a fáradtság, stressz is belejátszthat a dologba. Esetleg írd le a korod, úgyis anonim oldal.
2009. dec. 6. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy kérj segítséget egy szex shopban...ott mindenre van megoldás...
2009. dec. 6. 20:30
 6/6 A kérdező kommentje:

22 éves vagyok és mindíg ilyen formában állt.

Rengeteg nővel voltam már, jelenleg is van bnőm és ez a helyzet most is és állandóan ez a helyzet.

Olyan mintha a hímvesszőm töve véknyabb is lenne kicsit és ahogy írtam nem kemény mint a péniszem többi része.

2009. dec. 7. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!