Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok a teljesen körülmetélt péniszről?

Figyelt kérdés
Anyira hogy a teljes makk mindig kilátszik.
2009. aug. 29. 16:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

A méhnyakrákosnak.

Szerintem 1 metélt farkat is ugyan úgy kell karbantartani mint 1 nem metéltet!!! Az alsónadrág nem arra van kitalálva hogy ledörgölje a túrót nem gondolod? Az a férfi meg szégyellje magát aki a farkát nem tudja megmosni és ezzel betegséget okoz.

2011. márc. 9. 11:30
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Higénikusabb?

Akár körül van valaki metélve, akár nem, gondolom minden nap megmossa a p*csét.

Ugyhogy ez kilőve.

Sajnos egyre több körülmetért él közöttünk.

Egyre több a zsidó...

2011. márc. 9. 11:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Hogy nez ki?
2011. márc. 9. 11:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A méhnyakrák meg a körülmetélés tényleg kapcsolatban van, nekem a nőgyógyász mondta. Mindegy, hogy milyen tisztán tartod, tény, hogy ha bőr fedi a makkot, alatta jobban elszaporodnak a baktériumok meg vírusok, köztük a HPV vírus, ami a méhnyakrákok nagy részét okozza. Egyébként van ellene oltás is, csak nagyon drága.
2011. márc. 9. 12:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg kapcsolatban van a méhnyakrák a körülmetéléssel.. Én már tanultam is róla (orvosin)..

Ugyanis, sokkal könnyebb tisztán tartani.. Nem telepszik meg semmilyen baktérium a fityma alatt.. természetesen ezzel nem azt mondom, hogy nem higiénikus, akinek van fitymája.. !!

Egyébként, az én férjemet is körül kellett metélni 15 éves korában, fitymaszűkület miatt... Nekem nagyon tetszik az ő szerszáma..!

üdv.

2011. márc. 9. 14:26
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

Uristen! Milyen figyelmetlen voltam eddig! Közel 40 evesen tudom meg, hogy a fitymaszükület miatt körülmetelik, es meg sosem figyeltem, kinek volt kupakos es kupak nelkuli... Miröl maradtam le!! Pedig micsoda erotikus elmenyekkel lennek tapasztaltabb...

11.57

2011. márc. 9. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!