Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok a teljesen körülmetélt péniszről?

Figyelt kérdés
Anyira hogy a teljes makk mindig kilátszik.
2009. aug. 29. 16:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%

Milyen lehet a félig körbemetélt?

Normális vagy te amúgy?

2009. aug. 29. 16:16
 2/16 anonim ***** válasza:
85%

Semmit. Az is pénisz. És ahogy hallgatom a kisfiús anyuka ismerőseimet, egyre több lesz "belőle".

Az biztos, vagy legalábbis a kutatások szerint, hogy azok között a nők között, akiknek a partnere körül van metélve, sokkal kevesebb a méhnyakrákos.

2009. aug. 29. 16:25
 3/16 anonim ***** válasza:
27%
Besz*rok. Hogy jön ide a méhnyakrák?
2009. aug. 29. 16:28
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Az én pasim is körül van metélve és nem zavar...Sőt. Bár az is lehet hogy elfogult vagyok vele szemben, de nem baj:)Őt kicsit zavarja a dolog, de nehezen értetem meg vele, hogy engem nem...de idővel úgyis megváltoztatom ezt benne(sajnos elég kevés az önbizalma:()...
2009. aug. 29. 16:33
 5/16 anonim ***** válasza:
71%
nálunk az a "fura" dolog ha vki körülvan metélve! Amerikába meg azt furcsálják aki nincs körülmetélve!
2009. aug. 29. 16:38
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
első válaszolónak üzenem h. igen normális a kérdező, ugyanis nem minden esetben távolítják el az egész fitymát.
2009. aug. 29. 16:40
 7/16 anonim ***** válasza:
Engem ez taszít. Azt szeretem ha teljesen természetes és nincs körülmetélve. Az nekem sokkal izgatobb és szerintem szebb is.
2009. aug. 29. 19:51
 8/16 anonim ***** válasza:
96%
Úgy jön ide a méhnyakrák, hogy ezt gondolom a körülmetélt péniszről -> sokkal higiénikusabb, és kevesebb méhnyakrákos nő van azok között, akiknek a partnere körül van metélve. Egyébként ez egy olyan kérdés, aminél nem értem, miért kell lepontozni a gondolataimat? Ez nem tanács, ami esetleg rossz, hanem vélemény.
2009. aug. 29. 21:58
 9/16 anonim válasza:
92%
Miért taszít? Szerintem teljesen természetes. Mo-on kb minden 6 ember körűlmetélt! Higénikusab,szebb.
2009. okt. 24. 10:17
 10/16 anonim ***** válasza:
68%

Az utolsónak.

A 10 hatványait tanuld meg légyszi.

Magyarországon nem minden 6. ember körülmetélt!!!!!

Lehet hogy abban a kék-fehér zászlós országban ezt nagyon szeretnék de itt nem. Egyébként néhány százaléka a férfiaknak(bőven tíz alatt) a kupak nélküli.

2011. márc. 9. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!