Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallott valaki olyanról, amikor a nő csak az
előváladéktól lett terhes? Esetleg személyes
tapasztalat.
Figyelt kérdés
A fiú nem élvezett bele...csupán előváladék lehetséges.
Ha ismertek ilyet írjátok meg.:)
Okítás nem kell,gumit használunk mindig...ez csak "felmérés" szerűség...kíváncsi vagyok a százalékokra,hogy így is mennyi az esély ;)
szerinntem meg te lehetsz valami kis csira 18éves kisfiam, mert én nem tudom honnan veszed, hogy nem 27vagyok,majd kívánok neked meg a párodnak, mivel látom ilyen kis műmájer vagy, hogy tapasztald meg a nem kívánt terhességet ebből kifolyólag..és akkor majd gondolj erre az oldalra bunkókám!
2009. aug. 29. 12:26
12/21 anonim válasza:
ja és ne ilyen fórumokat olvassál a neten, hanem orvos kérdezz meg és legközelebb majd akkor gyere ide vissza, ha majd azt mondod, hogy bocs, tévedtem..visszhall
2009. aug. 29. 12:29
13/21 anonim válasza:
nem a 18 évesekkel van baj,hanem akis 14 15 éves kis pasikkal,akika zt hiszek nagyok,aztán gyereket csinálnak,gyerek fejjel.eyg 18 éves azért már más,van e gy kis tapaszatlata. szerintem.
2009. aug. 29. 12:48
14/21 anonim válasza:
Utolsónál a pont, az a baj hogy az állítólagos 27 éves p1csa is ilyen kis bunkó aki itt játssza az eszét mi közben teljesen mást cselekszik és gondol. Csak legyen kivel kötekedni, pedig árad belőle a butaság. Pontosan íz ilyen emberek rontják el az oldal nívóját. Megbízhatatlanná válik lassan az összes topik mert játsszák az eszüket és ráadásul nem is a magukhoz hasonló 80as IQ-jú egyedeket fárasztják hanem az értelmesebbeket. Szomorú. Nem. Inkább szánalmas.
2009. aug. 29. 14:37
15/21 anonim válasza:
Nos, én 28 éves vagyok, és a harmadik terhességem így sikerült. A férjem akkor 33 éves volt (Tehát tud vigyázni). Pár hónapig köztes vérzés miatt, orvosi "javallatra" nem szedtem gyógyszert, és megszakítással védekeztünk. Óvszert sosem használtunk, de hadd jegyezzem meg: nálunk nem okozott volna gondot a harmadik gyerek, azért sem aggódtunk a gumi hiánya miatt. Sajnos a baba úgy döntött, nem születik meg :o(, így maradtunk négyen. Egyelőre....
2009. aug. 29. 16:45
16/21 anonim válasza:
Nézd meg a Románc (Romance X) című filmet - tanulságos darab, főleg nőknek!
2009. aug. 29. 22:56
17/21 anonim válasza:
A közvetlen környezetmben 2-en lettek igy terhesek,szóval gondolom,annyira mégsem kicsi az esélye.. azon jót röhögtem,aki irta,hogy "ésszel kéne élni ",mert ha te annyira értelmes lennél védekeznél . A megszakitás nem védekezés,szerintem ez csak akkor alkalmazható,ha nem okoz gondot ha becsúszik egy baba,amugymeg intelligens ember felhuzza a gumit a farkára,vagy gyógyszert szed,vagy választ egy neki tetszőt a millió féle védekezési módszer közül.
2009. aug. 29. 23:15
18/21 anonim válasza:
Ne haragudj de hogy veszed a bátorságot hogy engem becsmérelj te is? Húzd fel a farkadra vagy a párod farkára a gumit ha neked annyira jól esik hogy egy nyálkás csiga áll közöttetek.
Az én környezetemben is estek már "így" teherbe, csak aztán mikor kettesben elbeszélgettem a sráccal kiderült hogy mégsem az előváladék volta tettes. Erről ennyit.
2009. aug. 30. 12:20
19/21 anonim válasza:
én eü-s vagyok és simán teherbe lehet esni előváladéktól,mivel életképes spermákat tartalmaz.
ismerek olyan lányt aki úgy lett terhes,h. előjátéknál behatolt a fiú,aztán húztak gumit meg minden,de mégis teherbe esett...
2009. aug. 30. 21:48
20/21 anonim válasza:
Nembaj,boldogok a tudatlanok. Csupasz csigán jót röhögtem:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!