Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallott valaki olyanról, amikor a nő csak az előváladéktól lett terhes? Esetleg személyes tapasztalat.
A fiú nem élvezett bele...csupán előváladék lehetséges.
Ha ismertek ilyet írjátok meg.:)
Okítás nem kell,gumit használunk mindig...ez csak "felmérés" szerűség...kíváncsi vagyok a százalékokra,hogy így is mennyi az esély ;)
Köszi!
40%-os sperma tartam van benne, nehezebb tőle teherbe esni,de van ilyen természetesen.mikor egy férfi elélvez, akkor még az ondóvezetékben ott marad,ami pedig az előváladékkal bekerülhet.
nőgyógyász mondta nekem is,mert akarná, hogy szedjek fog gátlót,de a párom nem hagyja,inkább ő is kiszáll 60nál.nem biztonságos egyáltalán.
Volt évfolyamtársamnak így lett 7 abortusza 19 éves koráig !!!!!!
egyik barátnőm is a "vigyázással" lett terhes.
A "vigyázás" necces ügy tényleg, becsúszhat a dolog.
Stat azért kisebb azért az esély, mert még "normális" szexuális élet mellett is azt mondják az orvosok, hogy csak akkor van gáz, ha egy évig sem jön össze. Az előváladék meg kevesebb is, hígabb is spermiumok szempontjából.
De 7x!!!? Na ott már több is volt, szerintem a srác csak mondta, hogy vigyázott...:)
kedves utolsó válaszoló, nagyon seg gfej vagy, már bocs.gondold mát végig a biológiai folyamatot.ha szarsz, utána a végbeled még belül kaksis marad.ugyanígy van a fütyivel is.ott marad az ondóvezetékbe,és simán teherbe lehet esni, de ha nem hiszed,akkor keress fel egy orvost, aki ezt megosztja veled.
az egy másik dolog, hogy valaki mennyire termékeny.
1. Nekem ilyen szöveggel nem magyarázod be hogy 27 éves vagy kislány.
2. Tőled 100X értelmesebb emberek nem s3ggfejeznek le, talán azért mert ők felfogják hogy nem én vagyok a hülye.
3. Tényeket állítottam, mely adatok tesztsorozatok végtermékei.
4. Szó nem volt az ondóvezetékben marad spermiumokról, előváladékról beszéltünk melynek szerepe a makk nedvesítése.
Előbb olvass, aztán vitatkozz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!