Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra milyen érzés az anál szex?
Párom kiszeretné próbálni,de én addig nem egyezek bele,míg nem tudok meg elég infót róla. Tudom az előkészületeket,sikosító,gumi...
Tudom,h a fiúknak miért jó...De nektek lányok milyen érzés? Élvezhető? Mennyire? Mihez hasonlítanátok? Jó/Nem jó?
Köszönöm a válaszokat! :)
12:30-as vagyok :-)
Még a pózról annyit,hogy utánam is írták az oldalt fekve a legjobb...
Kutyapózba később tápászkodtam fel,amikor már benne voltunk a dologban :-)
Tehát mindenképp úgy jó kezdeni,hogy oldalt fekszel,és úgy teszi be.
Utolsó: ez hű hű de fura válasz volt :S
Amúgy meg arra hogy fiúknak miért lehet jó, arra csak azt a fizikai okot tudom mondani, hogy análisan a prosztata sokkal közvetlenebbül megkökzelíthetű, és annak ingerlése, elméletben képes nagyobb orgazmust okozni.
Amúgy ha valaki utána néz van férfiaknak direkt speciális kialakítású prosztata masszázs eszköz.
Ezzel megelezőhető a prosztata megnagyobbodás, valamint egyéb rosszintulatú ágyéki megbetegedések. Illetve kezelés gyanánt is van ahol ajánlják.
Mondjuk itt most nem az anál szexről beszélek hanem a az úgynevezett Milking ről, aminek lényege a prosztata ingerlése.
De anális szex útján is elérhető elvileg.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!