Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Számotokra milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Számotokra milyen érzés az anál szex?

Figyelt kérdés

Párom kiszeretné próbálni,de én addig nem egyezek bele,míg nem tudok meg elég infót róla. Tudom az előkészületeket,sikosító,gumi...

Tudom,h a fiúknak miért jó...De nektek lányok milyen érzés? Élvezhető? Mennyire? Mihez hasonlítanátok? Jó/Nem jó?

Köszönöm a válaszokat! :)

2009. aug. 29. 10:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Szar érzés. Szó szerint.
2009. aug. 29. 10:35
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
nagyon rossz!!!!!
2009. aug. 29. 10:36
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Én azt se tudom, hogy a fiúknak miért jó...

Mindenesetre egy (egyetlen egy) esetről tudok, amikor a lánynak nem csak hogy jó volt, de legalábbis saját elmondása szerint élete legfrenetikusabb orgazmusa (úgy, hogy közben a csiklóját is izgatta, tehát lehet, hogy ez volta fontosabb). De ezen kívül csak negatívumokat hallottam én is.

2009. aug. 29. 10:44
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
nekem már egy ujjal is rossz érzés volt, nem hogy még egy többujjnyi vastag dologgal:S egyelőre nem akarom így kipróbálni.
2009. aug. 29. 10:44
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
a fiúnak azért jó, mert sokkal szorosabb, mint a hüvely, gondolom én... lány vagyok. ezenkívül gondolom jobban izgatja őket, hogy most a hátsómban van...
2009. aug. 29. 10:45
 6/14 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem őrjítően fájdalmas, ahogy feszíti szét a pénisz a végbelet... Hiába a sok sikósító, meg előtte az ujjazgatás...

Baromi S.Z.A.R. érzés, nem elég hogy fáj, pluszba még olyan is, mintha menne a kaki visszafele. (bocsi a hasonlatért...:))

De aki szereti, hát csinálja, mindenesetre én nem akarok se aranyeret, se székletvisszatartási problémákat. Merthogy a végbél nem közösülésre lett kitalálva, azt hiszem, ez vitathatatlan...

19/L

2009. aug. 29. 11:38
 7/14 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Olyan érzés,mintha nagydolgoznál..hiszen tulajdonképpen egy akkora méretű valami megy befelé..Szóval most nem ki,hanem be megy :-S Tényleg olyan érzésed van,hogy ki kell menned a WC-re..fáj elsőre,kellemetlen volt.

Amikor megy kutyapózba voltam,akkor egyenesen elhúztam magam,annyira vacak volt.

Egyébként nekem nem is használt a sikosító,így is nehezen ment.Egy idő után,amikor már teljesen benned van,akkor viszont jó.De az elején levő szenvedés,nem éri meg azért a kicsike jóért.Nos,ezt a kicsike jót sem kell hatalmas élvezésnek elképzelni :-)

Minden maradjon csak a helyén,esetleg egy próbát megér..hogy legyen tapasztalatod,véleményed a dologról.

A barátom nem erőlteti,de kibökte,hogy azért is jó,mert sokkal szűkebb és kicsit perverz :-)

De már régóta nem csináltuk,mert én nem akarom.

18/L

2009. aug. 29. 12:30
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

Mosoly, mosoly... :)

Én eddig senkinek nem engedtem meg, de az élettársam más tészta. Nem erőszakoskodott, puhatolózott, hogy nem lehetne-e. Neki is velem volt az első anális közösülése. Így belementem a dologba. :)

Először is higiénia. Lezuhanyoztam külön figyelmet fordítva a popsimra, aztán bejött ő is és kis közös zuhany. Utána ágy és nagyon finom, óvatos volt. Annyira felizgatott, hogy nem kellett síkosító sem. :) Nem mindegy az sem, hogy milyen pozícióban hatol be. Mi először (és utána még jó darabig) úgy csináltuk, hogy az oldalamon feküdtem. Így nem olyan mély a behatolás, mintha mondjuk kutya pózban kezdenétek bele. Közben persze vaginálisan is folyamatosan izgatott. Ez első alkalomkor főleg, de utána is nagyon fontos. Mondhatjuk úgy is, hogy figyelem elterelés. :) Természetesen a higiéniára közben is oda kell figyelni. Tehát, ha esetleg rájön, vagy éppen rám, hogy "lyuk-váltás", akkor, ha a popsimban nem volt rajta óvszer, akkor felhúz egyet és úgy teszi át. Vagy, ha popsiban volt rajta gumi, akkor lehúzza. :) Így elkerüljük a fertőzéseket. (Egy ismerősöm, felnőtt nő mesélte, hogy ők ezt mellőzték és iszonyatos bacit kapott el, hónapokig szenvedett. (!!!))

Elég régóta űzzük már a szeretkezésnek ezt a formáját. Nincs aranyerem, nincs semmilyen problémám. Egyre jobban bírom. Állítom, hogy, ha a férfi odafigyel, óvatos és nem csak keféli a popsit, akkor igenis lehet élvezni. Persze egy függ a hölgy fájdalomtűrő küszöbétől. Én a nyelvpiercingemet is érzéstelenítés nélkül szúrattam, a tetkó készítésemet is végig beszélgettem,stb.., tehát nekem ez a dolog már elsőre sem volt annyira fájdalmas, mint sok mindenkinek, akiktől hallottam, hogy ők is megpróbálták. Hátha te is ilyen vagy, egy próbát megér. :) Ha nem tetszik a dolog, akkor szólsz a párodnak és abba hagyja. :) De hozzá kell tennem, hogy az első néhány lökés a legkellemetlenebb, tehát nem szabad megijedni, inkább hagyd még egy kicsit, had csinálja a srác és, ha nem változik jó irányba, nem lesz jobb, akkor mindenféleképpen szólj neki, hogy hagyja abba! Valóban nem erre való ez a szervünk, tehát nagy odafigyelést igényel!

Ha esetleg van még kérdésed, nyugodtan írj nekem,amiben tudok segítek. :) Nem vagyok ugyan orvos, de gyakorlott. :)

Sok sikert!

Üdv!

2009. aug. 29. 12:48
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

Én akartam először kipróbálni, nem is a fiúm.

Eleinte nekem is pocsék volt és fájt is, nem tudtam elengedni magam ott. Abba is hagytuk, évekig semmi.

Aztán az akkori pasim bepróbálkozott finoman. Tiszta ideg voltam a korábbi élmények miatt, de érdekes módon annyira finom és óvatos volt, hogy egyáltalán nem fájt, sőt. Izgalmas volt! Ha közben kézzel is izgatott akkor frenetikusan jó tudott lenni, akkorát élveztem, mint előtte sosem. Már én is akarom úgy is.

De hangulat kell hozzá, meg olyan fiú aki nem durr bele, hanem óvatos és érzéki. Szóval én bírom, változatosságnak igenis nagyon jó és élvezetes is tud lenni nagyon!!

2009. aug. 29. 12:50
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a "beszámolóját" ! Sokat segítettetek :)Hasznos volt mind :)
2009. aug. 29. 13:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!