Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a párom megcsal? ( Bővebben lent )
lehet én értelmeztem rosszul a kérdést...
de ennek mi köze van a megcsaláshoz? O.o
2009. aug. 26. 14:36
2/10 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt, 19 éves lány vagyok.
előző vagyok...
de amugy...nem csak mással létesitett kapcsolat által kaphat el az ember fertőzést...ez függhet környezettől és tisztálkodástól is...szerintem nem csal meg..
2009. aug. 26. 14:37
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy csak nekem ültettek bogarat a fülembe. Inkább nem kérdezek rá.
lehetséges h valami gombás fertőzés, amit szinte bárhol össze lehet szedni...főleg nők hajlamosabbak pl idegen helyen wc-zés, vagy fürdők lehetnek az ilyen fertőzések forrásai... emiatt ne kételkedj a párodban. kezeljétek ki magatokat, mert ugye ha voltatok együtt akkor mindkettőtöknek van
2009. aug. 26. 15:03
te figyi már, ha neked felfázásos tüneteid vannak, nemlehet h felfáztál?:D vagy esetleg van vmi gyulladásod? gyulladást ugyanis nemlehet elkapni, az magától keletkezik.
ha nemakarod beégetni magad, ne kérdezz rá semmire, semmi nemmutat arra h megcsalna, főleg nem ezek.
2009. aug. 26. 15:15
Nekem ugyanez volt, és kiderült hogy a párom lefeküdt egy másik nővel nem sokkal előtte... nem mondom, hogy összefüggésben van a kettő, de ezek szerint nem csak nálam jelentkezett ez.
2009. aug. 26. 15:19
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem csak meg.
Tudod húgyúti fertőzést összeszedni szex közben nem nagy művészet! Ugyanis hiába tisztálkodsz rendszeresen, akkor is maradnak baktériumok a bőrödön!
Fizikailag úgy történik ez az egész, hogy a mechanikai súrlódás hatására akár a kézről, vagy combról, vagy akár a végbél környékéről is bejutnak a húgycsőbe és a baci szépen felkúszik és jó kis gyulladást csinál vagy a hólyagodban, vagy a vesédben. No, ilyen esetben kell elmenni orvoshoz, aki antibioticumot ír fel, minél több folyadékot inni és NEM szabad forróvizes fürdőt venni, mert begyulladhat az egész kis medencéd. Ajánlatos a gyulladás elmúlása után elmenni egy nőgyógyászhoz, aki megnézi, hogy minden rendben van-e.
2009. aug. 26. 19:05
9/10 A kérdező kommentje:
15:19 ! Mondjuk mostanában gyakran előfordul, hogy más dolga akad, és ha megkérdezem, hogy mit csinált, akkor csak egy egyszerű semmi külnöset mondattal leterel. :S De lehet, hogy csak véletlen. De igazat adok a többieknek, amíg nem ad konkrét okot a gyanakvásra, addog nem hozom fel.
10/10 anonim válasza:
de hozd csak fel, mármint azt h ez a helyzet állt elő,de ne gyanusitsd h töle kaptad el,met a nők akik hajlamosak rá sajnos tényleg bárhol összeszedhetik. (elmész egy mosdoba, megfogod a kilincset, pisi után megtörlöd magad hozzáérsz és kész is baj, ha elötted egy olyan fogta meg azt a kilincset...stb...szoval ja...) viszont azért mond neki,mert valoban mind2töket kezelni kell különben ide-oda adogatjátok majd a dologt...a pasiknál annyira nem is jönnek ki tünetek, de akkor is kell gyogyszer amit a nődoki ir fel. a krém önmagában kevés. nekünk bevált a tinidazol+diflucan kombináció. de a doki majd megmondja:)
2009. aug. 27. 11:20
Kapcsolódó kérdések: