Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a párom megcsal?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a párom megcsal? ( Bővebben lent )

Figyelt kérdés
Már jó ideje együtt vagyunk, és eddig még nem volt semmilyen betegségem. A múlkori szeretkezés óta viszont, a felfázás tünetei jelentkeztek nálam. És úgy hallottam, hogy ez szexuális együttlétnél gyakrabban fordul elő, a baktériumok miatt, mintha csak lengén öltöztünk volna. Mert tényleg amióta együtt vagyunk, azóta nem volt ilyen probléma. Szerintetek rákérdezzek???
2009. aug. 26. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

lehet én értelmeztem rosszul a kérdést...

de ennek mi köze van a megcsaláshoz? O.o

2009. aug. 26. 14:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt, 19 éves lány vagyok.
2009. aug. 26. 14:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok...

de amugy...nem csak mással létesitett kapcsolat által kaphat el az ember fertőzést...ez függhet környezettől és tisztálkodástól is...szerintem nem csal meg..

2009. aug. 26. 14:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy csak nekem ültettek bogarat a fülembe. Inkább nem kérdezek rá.
2009. aug. 26. 14:41
 5/10 anonim ***** válasza:
lehetséges h valami gombás fertőzés, amit szinte bárhol össze lehet szedni...főleg nők hajlamosabbak pl idegen helyen wc-zés, vagy fürdők lehetnek az ilyen fertőzések forrásai... emiatt ne kételkedj a párodban. kezeljétek ki magatokat, mert ugye ha voltatok együtt akkor mindkettőtöknek van
2009. aug. 26. 15:03
 6/10 anonim ***** válasza:

te figyi már, ha neked felfázásos tüneteid vannak, nemlehet h felfáztál?:D vagy esetleg van vmi gyulladásod? gyulladást ugyanis nemlehet elkapni, az magától keletkezik.

ha nemakarod beégetni magad, ne kérdezz rá semmire, semmi nemmutat arra h megcsalna, főleg nem ezek.

2009. aug. 26. 15:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez volt, és kiderült hogy a párom lefeküdt egy másik nővel nem sokkal előtte... nem mondom, hogy összefüggésben van a kettő, de ezek szerint nem csak nálam jelentkezett ez.
2009. aug. 26. 15:19
 8/10 anonim válasza:

Szerintem nem csak meg.

Tudod húgyúti fertőzést összeszedni szex közben nem nagy művészet! Ugyanis hiába tisztálkodsz rendszeresen, akkor is maradnak baktériumok a bőrödön!

Fizikailag úgy történik ez az egész, hogy a mechanikai súrlódás hatására akár a kézről, vagy combról, vagy akár a végbél környékéről is bejutnak a húgycsőbe és a baci szépen felkúszik és jó kis gyulladást csinál vagy a hólyagodban, vagy a vesédben. No, ilyen esetben kell elmenni orvoshoz, aki antibioticumot ír fel, minél több folyadékot inni és NEM szabad forróvizes fürdőt venni, mert begyulladhat az egész kis medencéd. Ajánlatos a gyulladás elmúlása után elmenni egy nőgyógyászhoz, aki megnézi, hogy minden rendben van-e.

2009. aug. 26. 19:05
 9/10 A kérdező kommentje:
15:19 ! Mondjuk mostanában gyakran előfordul, hogy más dolga akad, és ha megkérdezem, hogy mit csinált, akkor csak egy egyszerű semmi külnöset mondattal leterel. :S De lehet, hogy csak véletlen. De igazat adok a többieknek, amíg nem ad konkrét okot a gyanakvásra, addog nem hozom fel.
2009. aug. 26. 19:19
 10/10 anonim válasza:
de hozd csak fel, mármint azt h ez a helyzet állt elő,de ne gyanusitsd h töle kaptad el,met a nők akik hajlamosak rá sajnos tényleg bárhol összeszedhetik. (elmész egy mosdoba, megfogod a kilincset, pisi után megtörlöd magad hozzáérsz és kész is baj, ha elötted egy olyan fogta meg azt a kilincset...stb...szoval ja...) viszont azért mond neki,mert valoban mind2töket kezelni kell különben ide-oda adogatjátok majd a dologt...a pasiknál annyira nem is jönnek ki tünetek, de akkor is kell gyogyszer amit a nődoki ir fel. a krém önmagában kevés. nekünk bevált a tinidazol+diflucan kombináció. de a doki majd megmondja:)
2009. aug. 27. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!