Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A baràtom nèha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baràtom nèha nagyon "buzisan" tàncol, pedig izig-vèrig ferfi! Nagyon zavar, miert csinalja?

Figyelt kérdés
A baratommal mar tartok elmenni tancolni mert egy-egy szexis szamnal iszonyuan buzisan tud tancolni.Egyszer mar szovatettem neki,de nagyon megsertodott.Engem zavar,mert egy igazi ferfi,es nem talalom vonzonak a csipomozgasait es amikor majdnem simogatja magat.Nem tudom mit tegyek,tudom ez ici-pici problema ahhoz kepest hogy milyen problemak tudnak felmerulni egy kapcsolatban,de adjatok tanacsot.Akkor is megsertodne ha leulnek vele beszelni es szepen kernem ra,hogy ne tegye es akinek szexisen kell tancolni az nem o,hanem èn.Szerintetek???
2008. máj. 30. 15:33
1 2
 11/13 LeinaBxtchh ***** válasza:
0%

a kxrva anyád te homophobe rxbanc utcán meglátnálak megvernélek mit képzelsz te magadról. ásnád el magad te kxrva

Leina

2010. szept. 28. 21:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Van egy jó ötletem: te meg táncolj férfiasan, és így minden kiegyenlítődik.
2010. nov. 6. 23:00
 13/13 anonim válasza:
Valószínüleg mert tényleg az.
2011. aug. 10. 22:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!