Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A baràtom nèha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baràtom nèha nagyon "buzisan" tàncol, pedig izig-vèrig ferfi! Nagyon zavar, miert csinalja?

Figyelt kérdés
A baratommal mar tartok elmenni tancolni mert egy-egy szexis szamnal iszonyuan buzisan tud tancolni.Egyszer mar szovatettem neki,de nagyon megsertodott.Engem zavar,mert egy igazi ferfi,es nem talalom vonzonak a csipomozgasait es amikor majdnem simogatja magat.Nem tudom mit tegyek,tudom ez ici-pici problema ahhoz kepest hogy milyen problemak tudnak felmerulni egy kapcsolatban,de adjatok tanacsot.Akkor is megsertodne ha leulnek vele beszelni es szepen kernem ra,hogy ne tegye es akinek szexisen kell tancolni az nem o,hanem èn.Szerintetek???
2008. máj. 30. 15:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
ha ő neki ez tetszik akkor nincs mit tenni. ha ő így szeret táncolni vagy ezt élvezi, hagyd rá. Ne foglalkozz vele. Inkább mozogj vele te is így. :) Vagy, ha nem akarsz akkor nevess rajta :) Persze ne úgy, h: hehehehe, de bénán táncolsz. :) Nyugalom, semmi gáz :) Fogadd el így
2008. máj. 30. 15:49
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Hát most az a divat, hogy az összes pasi rázza magát a diszkóban. Meg kell hagyni, hogy tényleg nem valami vonzó :S Vagy megmondod neki, hogy neked ez nem tetszik vagy amikor így táncol, akkor nem nézel oda (elmész wc-re vagy iszol addig egyet).
2008. máj. 30. 15:51
 3/13 anonim ***** válasza:
az is igaz. (első hsz voltam)
2008. máj. 30. 15:52
 4/13 anonim ***** válasza:

mi lenne hha amikor együtt táncoltok te "irányitanál"

...

nem úgy mint a férfi vezeti a nőt hanem megfogod a kezét ha oat csinál ami már "buzisnak számit"

és ha engedi h "irányitsd" akkor megmondod neki h oan jó volt h semmi oan dolgot nem csináltál édes...xd

de most komolyan!sztem bejöhet

2008. máj. 30. 16:26
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Dugd meg felcsatolható műbrokival.
2008. máj. 30. 16:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem par evvel ezelott olyan pasim volt, aki meg ugy tancolt mint egy 55-60 eves...jesszus en nem is tudom mi az egobb. Azt hitte meg mindig a rock'n roll a meno....Egyszer kinomban nevettem mert nem birtam rohoges nelkul...kimondva nem is, de eszrevette...aztan rajott, hogy a tolem joval idosebb nokkel sokkal jobban tud tancolni - ertsd anyam koru (en 33 vagyok most).

Hat en nem tudom de ha egy klubba elmegyek es mondjuk egy klasszikus disco szam szol nem biztos, hogy babosruhas rock'n roll-t akarnek nyomni.

Szerencsere az elet ugy intezte, hogy elvaltak utjaink. Megtalalta o is es en is a megfelelo tancpartnert...

A magam okulasan mondom szegenyt ki ne nevesd. Mond inkabb el neki, szamodra halal ciki, hogy ugy vonaglik mint a Village People...mar csak a szegecses bor melleny hianyzik a szoros mellkasarol...hogy halal ciki, hogy ferfi letere simogatja magat...

Mellesleg az en exemmel egy etteremben ki is kezdett a pincer aki nem no volt.....yeahhhh!

2008. máj. 30. 17:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Uhh mit nem adnék egy ilyen pasiért... :DD "a csipomozgasait es amikor majdnem simogatja magat" awwwh :)) imádnék vele eljárni táncolni :P imádnám, hogy mindenki őt és minket néz, alig várnám hogy rávethessem magam. :)
2009. jan. 9. 04:41
 8/13 anonim ***** válasza:
ízig-vérig férfi XD LOL EZ DE SZAR
2010. márc. 1. 14:19
 9/13 anonim válasza:
hát had elvezze
2010. ápr. 9. 14:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ne legyél már ennyire merev....táncolj vele, vagy vedd rá, h maga helyett téged tapizzon tánc közben.

Hidd el egy besavanyodott pasinál nincs rosszabb, ne kívánd magadnak...örülj annak ami van. lehet, hogy neki benned szörnyű valami...

2010. jún. 10. 22:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!