Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » EMO-s fiú vagyok, festem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EMO-s fiú vagyok, festem magam és hosszú a hajam, de csak és kizárólag a lányokat szeretem. Az a gond hogy nem tudok úgy elmenni szórakozni, hogy vagy 3-4 fiú ne akarna összejönni vele. Mit tegyek? Egy kettő tök agresszív és fogdos.

Figyelt kérdés

Az egyiknek megadtam a számomat mert az igérte küld mp3-akat, de folyamatosan zaklat mindenféle undorító dologgal.

Volt már lány is aki emiatt hagyott el. Sőt a múlt héten egy fickó le akart smárolni. De én EMO-s akarok maradni.

2008. máj. 30. 09:08
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%
Az összes hülye emo köcsög fas* megérdemelné, hogy jól seggbekúrják...Kisköcsög, ha neked ez így jó....
2008. máj. 31. 12:47
 22/35 anonim ***** válasza:
az emberek úgy kezdik, hogy aki emo-ssá akar válni, annak felkell vállalnia, hogy akkor meleg lesz. tehát te már meleg vagy, csak meghazudtolod önmagad. vannak akik megértenek, ne aggódj emiatt, mond ki magadnak, hogy meleg vagy. hidd el megfogsz könnyebbülni.
2008. máj. 31. 23:09
 23/35 anonim ***** válasza:
Minek kell egy férfinak/fiúnak festenie magát? Az emo miért nem maradhat meg egy életérzés vagy zenei érdeklődés anélkül, hogy ezt szignifikánsan a kirakatba tennénk? (azaz direkt a külsőségeket úgy csináljuk, hogy látszódjon) Én azt tenném a helyedben, hogy normálisan öltöznék és nem festeném magamat. Akkor valószínűleg nem érnénk zaklatások. És ha valaki ezt az emo irányzatot úgy gondolja, aminek én is sokfelé olvasom, hogy emotional-azaz érzelmes, az lehet anélkül is, hogy majmot csinálna magából. szvsz
2008. jún. 1. 10:37
 24/35 anonim ***** válasza:

én is fiú vagyok és rám is nyomulnak a pasik, és én nem vagyok emo, de engem érdekelnek és látszik rajtam.

probálj meg másképp viselkedni ne tul lányosan, vagy csak egyszerüen mond meg nekik hogy te nem vagy meleg és kész. vagy szerezz egy barátnőt és mászkálj vele, elég az is ha nem a csajod csak veled mennyen.

2008. jún. 2. 16:27
 25/35 anonim ***** válasza:
0%
ez beteg hülye emos.aki kitalálta az is meleg lehet!!!
2008. jún. 3. 07:55
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
bvcfvbfd
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
fdbfdb
 28/35 anonim ***** válasza:
16%

emos vagy? szar az élet? gondjaid vannak??

gondolkozz mit csinál ilyenkor egy vérbeli EMO??

felvágja az ereit..nalátod egyszerű ez

2008. jún. 6. 10:25
 29/35 anonim ***** válasza:
Küld mp3-at,mi?!Nagy büdös niggerfaxt küld, és meg is érdemled...
2008. jún. 9. 17:39
 30/35 anonim ***** válasza:

Kis rohadék kamugép.kitalálni se lehet ilyen kamut:ha melegbárba jársz jóhogy rátapadnak.

discoba meg nem járnak melegek egy két kivétellel.innen látni h kamuzol és röhögsz a géped elött is te majomszájú

2008. jún. 11. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!