Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » EMO-s fiú vagyok, festem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EMO-s fiú vagyok, festem magam és hosszú a hajam, de csak és kizárólag a lányokat szeretem. Az a gond hogy nem tudok úgy elmenni szórakozni, hogy vagy 3-4 fiú ne akarna összejönni vele. Mit tegyek? Egy kettő tök agresszív és fogdos.

Figyelt kérdés

Az egyiknek megadtam a számomat mert az igérte küld mp3-akat, de folyamatosan zaklat mindenféle undorító dologgal.

Volt már lány is aki emiatt hagyott el. Sőt a múlt héten egy fickó le akart smárolni. De én EMO-s akarok maradni.

2008. máj. 30. 09:08
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
15%
Magadra vess. Én pl. nem tisztelem ezeket az emosokot.
2008. máj. 30. 09:14
 2/35 anonim ***** válasza:
Mivel sminkeled magad?
2008. máj. 30. 09:16
 3/35 A kérdező kommentje:
Korábban anyám sminkkészletével, de megunta és vett nekem egysaját szetet.
2008. máj. 30. 09:17
 4/35 anonim ***** válasza:
De mégis miket használsz? Hogyan sminkeled ki magad?
2008. máj. 30. 09:19
 5/35 anonim ***** válasza:
90%
Ne sminkeld magadat.Maradhatsz EMO-s de a sminkel már egy kicsit lányosan nézel ki és tapadni fognak rád a meleg pasik :D
2008. máj. 30. 09:21
 6/35 A kérdező kommentje:
Kezdetben a hugom festett ki, most már én is tudom.
2008. máj. 30. 09:23
 7/35 anonim ***** válasza:

Hányszor kérdezzem még! Lányosan sminkeled magad?

Mert, ha úgy, akkor azt hiszik, hogy lány vagy!

2008. máj. 30. 09:24
 8/35 A kérdező kommentje:
Lányosan, de azért látszik hogy fiú vagyok. Széles a vállam és az arcom is elég markáns.
2008. máj. 30. 09:42
 9/35 anonim ***** válasza:
77%

Ha vállaltad ezt a stílust, akkor a velejáróit is vállald.

Amúgy meg beteg egy stílus lehet, ahol egy pasinak sminkelnie kell magát....legyél inkább rocker vagy punk...akkor még fürdeni se kell, nem ám sminkelni...:)

2008. máj. 30. 10:29
 10/35 anonim ***** válasza:
66%

Ez nem feltétlenül azon múlik, hogy sminkeled-e magad, hanem azon, hogy hogyan viselkedsz.

Viselkedj határozottan, ne legyél "nyámnyila" :) és akkor lehet, hogy a melegek sem fognak piszkálni.

A nőies sminkedet próbáld meg férfias kisugárzással ellensúlyozni!

2008. máj. 30. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!