Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Leányzók! Nagyon izgatónak tartom amikor menstruáltok. Mit gondoltok erről?
Szóval, nagyon vonzó és izgató dolognak tartom a menstruációt.
Annyira csodálatraméltó számomra a női nem eme biológiai tulajdonsága, hogy képtelen vagyok szabadulni a gondolattól, hogy hosszú, gyengéd és nagyon forró módon orálisan kényeztessek egy lányt a ciklusa mind az öt napján napi 4-5 órán keresztül.
Szerintem nagyon is szép, már-már költőien gyönyörű és magasztos dolog a nők ezen testi "adottsága".
Lányok, ti engednétek a barátotoknak, ha ezt vagy csak a sima szexet szeretné a nehéz napokon?
Fiúk, ti kívánjátok ilyenkor a barátnőtöket?
fúj.
és lány vagyok. bár kívánós vagyok azokon a napokon, de nekem túl undorító a gondolata is a dolognak. a szex az még hagyján. de az orál az végképp undorító. bár lehet, csak én vagyok ilyen maradi, de sajnálom, az én nunim, akkor adom oda, amikor nekem úgy tartja kedvem.
Végre, egy ismerős aki tud mosolyogni az elmebeteg ötleteimen :D
Amúgy nem hiszem, hogy elkapnék olyan nagyon sok fertőzést mivel, ha a lánynak nincs külön fertőzése akkor mit kapnék el.
A napi 4-5 óra tényleg nagyon nagy túlzás de azért 30-60 perc már nem lenne az. És mivel a menstruáció kizárólag a nők "védjegye" így természetesen nem tapasztalhatom meg mivel nem vagyok nő :)
A költőiség pedig adott hiszen az imént mondtam az összefüggést és mivel a nők álltak mindig a költészet központjában így amit írtam részben helyes.
Amúgy kíváncsi vagyok négyszáz éve és azelőtt hogyan oldották meg a nők ezt a kérdést.
A menstruációs vérzés steril! A higiéniás szabályok betartása mellett nem sokkal nagyobb az esély a fertözésre, mint egyébként, tekintve, hogy a méhszáj orgazmus hatására ugynúgy "nyílik", mint mensikor.
A 30-60 perc talán nem nagy túlzás, inkább a fehér holló
Értem ùgy, hogy nagyon ritka. :)
Szurkolok Neked Jaguar!!!:)))))
"Amúgy kíváncsi vagyok négyszáz éve és azelőtt hogyan oldották meg a nők ezt a kérdést"
Ezen már én is elmélkedtem :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!