Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Leányzók! Nagyon izgatónak tartom amikor menstruáltok. Mit gondoltok erről?
Szóval, nagyon vonzó és izgató dolognak tartom a menstruációt.
Annyira csodálatraméltó számomra a női nem eme biológiai tulajdonsága, hogy képtelen vagyok szabadulni a gondolattól, hogy hosszú, gyengéd és nagyon forró módon orálisan kényeztessek egy lányt a ciklusa mind az öt napján napi 4-5 órán keresztül.
Szerintem nagyon is szép, már-már költőien gyönyörű és magasztos dolog a nők ezen testi "adottsága".
Lányok, ti engednétek a barátotoknak, ha ezt vagy csak a sima szexet szeretné a nehéz napokon?
Fiúk, ti kívánjátok ilyenkor a barátnőtöket?
te beteg vagy
menstruáció alatt kaphatják el a legtöbb fertőzést, mert olyankor nyitva van a méhszáj
Vásárolsz használt tampont?...
Azt hordhatod a zsebedben és bármikor nyalogathatod...
Én szoktam szexelni a mesi alatt, igaz annak a vége felé mert az elején fáj a hasam, lehangolt vagyok, és minden másra előbb tudnék gondolni mint a szexre.
Utána meg csak gumival szoktunk szexelni, mivel ilyenkor nagyon könnyen elkaphatok bármit.
Összetett kérdés összetett választ igényel.
- Ez valóban szemlélhető bizonyos értelemben már-már misztikus dolognak, mint a nőiességet is (annak egyik meghatározó elemeként)
- Kétlem, hogy lenne olyan nő, aki napi 4-5 órás orális vagy akármilyen szexet bármilyen állapotban élvezne pláne öt egymást követő napon, ráadásul menstruáció ideje alatt.
- Az hogy egy (egészséges) kívánja-e ilyenkor a barátnőjét, nem jelent semmit, lehet természetes is, úgy értve, hogy éppen úgy mint máskor, vagyis kicsit rosszul tetted fel a kérdést.
- A leírtak alapján sajnos klinikai esetnek tűnsz, szerintem sürgősen el kellene menned egy szexuálpszichológushoz. KOMOLYAN GONDOLOM! Minél korábban mész annál könnyebben lehet rajtad segíteni.
Jobbulást!
Én kimondottan nem szeretem azokon a napokon ha hozzám érnek, úgy.Nekem nagyon erős görcseim szoktak lenni, néha a gyógyszer sem segít, sőt elég sok is jön.
De vannak olyan nők/lányok akiket nem zavar.
Bár én úgy gondolom, hogy nem egészséges egyik félnek sem.Hisz ahogy előttem is írták már, a nő akkor a legvédtelenebb.Gyorsabban szed össze mindent.Azokon a napokon a többszörös higiénia sem elhanyagolandó.
A párom sem szeret vérben szeretkezni, de ismerek olyan párt akit ez nem zavar.Ő dolguk.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!