Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretném fogdosni a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném fogdosni a barátom de nem tudom mégis hogy kezdje hozzá vagy mit csináljak .. és hol?!?

Figyelt kérdés

15-éves leszek és beszélünk a párommal a fogdosásról és nekem alap elvárásom hogy fogdossanak (mint szerintem minden lánynak) de én is szeretném őt!! lécc segítsetek

( nem bánnám ha fiuk is segítenének ők mégis jobban tudják :$ )

2008. máj. 27. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Tisztázzuk, hogy mit értesz pontosan a fogdosáson?
2008. máj. 27. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
egyszerűen fogd meg neki azt amit akarsz, persze ne nyilvános helyen. odarakod a kezed naon finoman megmarkolod vagy megsimogatod vagy csak odarakod a kezed és kész.
2008. máj. 27. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod, hogyan tedd, akkor először csak simogasd meg az arcát, a haját... az megadja az alaphangulatot :-)

vagy valami semleges helyen (pl. a hasát). Hagyd ott a kezed - majd szépen, lassan indulj el "arrafelé". Ott is megsimogathatod egyszer - de a fiúk ott azt szeretik, ha megfogod, kézbeveszed, és nem csak fölülről simogatod. Szabadítsd ki, mert nagyon gyorsan a többszörösére nőhet, és nem fog elférni :-)

Azt a fiúk se nagyon szeretik, ha csak úgy megragadod, aztán megráncigálod.

2008. máj. 27. 21:15
 4/6 A kérdező kommentje:

:) :$ köszike .. megfogadom a tanácsaitokat

az első kérdésre válaszolva pedig h mit értek fogdosáson .. öö.. hát például arra értem a kérdést h hogy fogjam meg meg közelítseg "oda le " :$

2008. máj. 28. 11:23
 5/6 anonim válasza:

Ruhán keresztül markold meg hosszában, közben finoman nyögj a fülébe.

Óvszer legyen nálad... :D

2008. máj. 29. 15:35
 6/6 A kérdező kommentje:
xD thx xD
2008. máj. 29. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!