Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj, hogy 18 vagyok és kurvákh...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy 18 vagyok és kurvákhoz járok? Mit tehetnék az ellen, h szex közben ne csússzon le szépen lassan a gumi a "szerszámról"?

Figyelt kérdés
Nem tudok mit tenni, képes vagyok akár 10e-t is kifizetni egy nőnek -igaz csak szép nőkhöz megyek...- egy kis kalandért, de csak itt tudom kiélni magam igazán, arról nem is beszélve, hogy szinte csak az idősebb nőkhöz megyek, pl 28-36-ig...sztetek ez nagy gond? A másik kérdésem a gumival tömören ennyi szal ahhoz nincs mit hozzáfűzni...előre is köszi a válaszokat...
2008. máj. 26. 15:39
1 2
 11/18 anonim válasza:
13%
Ja és ha lecsúszik a gumi akkor húzz a a farkadra egy ABA bilincset XD
2008. máj. 27. 00:51
 12/18 anonim válasza:
75%

Szerintem nem baj egyaltalan ha kurvazol, ha neked ez jon be es igy erzed magad kielegitve, akkor semmi gond nincs vele.

Viszont arra kivancsi lennek, hogy mi koze a kerdesnek ahhoz, hogy kinek a penzebol kurvazik, valamint honnan jott az a 90% tuti tripper/adis/szivarvanyszinu hugyozas statisztikai eredmeny!?

2008. máj. 27. 00:53
 13/18 anonim válasza:
59%
Ez igaz!! Vannak igen csak igényes és gyönyörű luxus örömlányok! Csak fizesd meg :)
2008. máj. 27. 00:56
 14/18 anonim válasza:
76%
Én tökéletesen meg tudom érteni a kérdezőt.Régebben én is kurváztam a kezdetekkor.Ma már nem.Lehet, hogy egy csajnak az ugrik be erről, hogy húúúúúú de ciki, hogy egy pasi kurvázik, azonban egy fiúnak nagy önbizalmat adhatnak a könnyen megszerzett tapasztalatok és nem lesz utána már tutyimutyi.Be kell látni, hogy vannak nagydumás igazi csajozós tipusú srácok és vannak akiknek nehezebb barátnőt szerezni.Sőt, kurva nehéz.Ez fakadhat külsőből, de főleg belsőből.Én nem szeretem azokat a csajokat akik lehurrogják azokat a fiúkat akik kurváznak.Nem olyan könnyű dolog egy barátnőt találni...
2008. máj. 31. 04:25
 15/18 anonim válasza:
nem gáz... sőt, az előző írásában is van igazság
2009. okt. 18. 11:52
 16/18 anonim ***** válasza:
21%

Én 25 voltam mikor először voltam nővel (aki most a feleségem) Aki ezért lehurrog az b*k*phatja! Sokat gondolkoztam én is addig k*rv*záson, de végül elmaradt (néha bánom). Viszont még tervezem, mert ki akarom próbálni mással is, viszont érzelmileg nem akarok kötődni máshoz, feleségemet imádom!

Nincs ezzel baj szerintem. Csak megfelelő hozzáállás kérdése.

2011. szept. 4. 16:37
 17/18 anonim válasza:
A szüleid tudják??
2011. dec. 25. 13:42
 18/18 anonim ***** válasza:
16. voltam. Azóta elváltam. Kipróbáltam egy útszélit is. Hihetetlenül szar volt... életem leges legrosszabb szexuális élménye... Most ismét boldog párkapcsolatban élek. Nem bántam meg, hogy kipróbáltam, mert ez is egy tapasztalat. Egyébként a továbbiakban sem zárkózom el tőle, ha úgy alakul. Biztos kellemes élményeket is tud okozni egy k. rva, bízom benne, de legközelebb nem az út szélén állok meg :)
2015. jan. 15. 08:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!