Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj, hogy 18 vagyok és kurvákh...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy 18 vagyok és kurvákhoz járok? Mit tehetnék az ellen, h szex közben ne csússzon le szépen lassan a gumi a "szerszámról"?

Figyelt kérdés
Nem tudok mit tenni, képes vagyok akár 10e-t is kifizetni egy nőnek -igaz csak szép nőkhöz megyek...- egy kis kalandért, de csak itt tudom kiélni magam igazán, arról nem is beszélve, hogy szinte csak az idősebb nőkhöz megyek, pl 28-36-ig...sztetek ez nagy gond? A másik kérdésem a gumival tömören ennyi szal ahhoz nincs mit hozzáfűzni...előre is köszi a válaszokat...
2008. máj. 26. 15:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
24%
ha képes vagy ennyi pénzt kifizetni egy b...ért, akkor meg is érdemled.
2008. máj. 26. 15:43
 2/18 anonim ***** válasza:
17%
De megis miket elz ott ki ?
2008. máj. 26. 15:46
 3/18 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem baj, főleg ha még az óvszer is lecsúszok... ki tudja hányféle betegséget össze lehet így szedni. Biztos vagyok benne, hogy találnál olyan nőt, aki járna veled. Sok idősebb nő vonzódik a fiatal fiúkhoz.
2008. máj. 26. 15:56
 4/18 anonim ***** válasza:
30%
Milyen egy kurvával? Kifizeted és már mászik is a farkadra??? És jó??? Lécci írj vissza.
2008. máj. 26. 16:24
 5/18 anonim válasza:
80%

Szerintem nem baj, csak figyelj oda, és hogy törödjenek is veled a pénzedért, ne csak gyorsan lőj-gyorsan fizess.

Fizetek és rám mászik?

van olyan is, de azért jópár pozitív szolgáltatóhoz is volt szerencsém :-)

2008. máj. 26. 16:54
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Én lány vagyok: engem zavarna, ha megtudnám, hogy mondjuk a srác akivel összejöttem, előtte kurvázott. Kapásból az ugrana be, hogy ennyire gáz pasi, hogy csak pénzért kapott magának nőt...?!?! Nekem megalázó lenne. AMúgy sztem nem lesz jó hatással a későbbiekben, amikro majd esetleg "normális" barátnőd vagy kapcsolatod lesz, de ez a te dolgod, gondolom úgyis lehurrognál engem emiatt, ha személyesen mondanám ezt. De az óvszerrel vigyázz, figyelj oda, nehogy elkapj valamit, ami aztán felejthetetlenné teszi ezt a pár évet, míg így éled ki magad...
2008. máj. 26. 17:46
 7/18 anonim válasza:
62%
Nem szeretnék Offolni, de a saját keresetedből, vagy anyukád/apukád pénzéből "kurvázol"?
2008. máj. 26. 17:54
 8/18 anonim ***** válasza:
64%

Hát sztem elég ciki, én tuti h nem jönnék össze ien pasival,me egy jó pr hó/évig ez lenne a fejembe,h "most hol van?!-csak nem ott?!", "mire költi a pénzét?!?"

Sztem hagy fel ezzel az élettel, minden pasi talál magának csajt egy normális kapcoslatot, nincs ronda pasi se csaj!!!! Ugy h hajrá és keress egy komoly kapcsit, és rendes lány is ki tudd elégíteni!!És legalább nem kapnél el vmi betegséget,mert itt 90%h elkapsz vmit!

Am az óvszerrel kapcs, meg vegyél vmi más fajtát ami nem csúszik le rólad!!

Remélem h felhagysz ezzel az élettel!:)

2008. máj. 26. 18:16
 9/18 anonim ***** válasza:
66%
Mióta jársz kurvákhoz és voltál e már nem kurvánál hanem rendes nőnél életedben? Azért ez nagyon fontos szerintem. Igen rengeteg lányt zavar ha a fiúja sokat kurvázott. És könnyen megfordul bárki fejében hogy másképp nem juthatsz nőhöz csak ha fizetsz. Szerintem egyébként veled az a baj, hogy ez mániává és szenvedéllyé vált. Minden férfi kipróbálja a kurvát sztem, de nem kell függőjévé válni. A legnagyobb probléma az ebben , hogy elveszited a viszonyitást egy normális nővel szemben. És amit és ahogy megkapsz egy kurvától akinek fizetsz érte, azt nem biztos hogy ugyanugy megkapod egy nőtől aki viszont tiszta szivből szeret. A gumit meg cseréld kisebbre, mert nem a te méreted, ha csúszkál.
2008. máj. 26. 18:37
 10/18 anonim válasza:
29%
10.000 HUF egy alkalmi sexért?? Ennyi ronda vagy és hülye 18 éves létedre? :D Menj inkább discoba ott olcsóbban kijössz! Fizetsz a csajnak valami csöves italt aztán viheted haza majd másnap kirúgod! Esetleg szerezz egy barátnőt! emberek...
2008. máj. 27. 00:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!