Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak lelankad. Nem csinálom jól, igaz?
Orális kényeztetés közben (már megint) lelankadt ma reggel a barátomnak:( Igaz, hogy tegnap éjszaka is volt szex, de szerintem valamit nem csinálok olyan jól... Mivel ez már máskor is előfordult és amúgy sem vagyok valami gyakorlott, így egyre kevesebb az önbizalmam. Ma sem tudtam, hogy folytassam-e, de inkább abbahagytam. Utána azt mondta, hogy élvezte, de nem tudom, igaz-e.
Annyira frusztrál, mit csináljak?
Köszi a sok tippet, gondoltam, bejelentkezem.
Azóta el tud lazulni és megszerette az orált, de nehéz eset volt... Túlságosan szorongott minden elképzelhető dolgon (hogy nehogy lelankadjon, vagy hogy nekem nem megalázó-e stb), de valahogy túllendültünk rajta.
A kommunikáció mint ötlet persze mindig igaz, de azért nem ilyen egyszerű.. A fent javasolt kérdések valahogy így néznének ki nála: "Valamit rosszul csinálok?" - "Nem.." - "Más baj van?" - "Nincs." - "Fáradt vagy?" - "Lehet" - "Nem szereted az ilyesmit?" - "De."
Sok sikert:D
Mindenesetre ha jól emlékszem, olyan szituációkkal lazítottam el, hogy pl. felvettem valami szexi combfixet és megmondtam, hogy ma este teljesen át kell vennie az irányítást. Ha eléggé "elvesztette a fejét", akkor nagyon tudta élvezni.
Hátha valakinek még hasznos lesz..:)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!