Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak lelankad. Nem csinálom jól, igaz?
Orális kényeztetés közben (már megint) lelankadt ma reggel a barátomnak:( Igaz, hogy tegnap éjszaka is volt szex, de szerintem valamit nem csinálok olyan jól... Mivel ez már máskor is előfordult és amúgy sem vagyok valami gyakorlott, így egyre kevesebb az önbizalmam. Ma sem tudtam, hogy folytassam-e, de inkább abbahagytam. Utána azt mondta, hogy élvezte, de nem tudom, igaz-e.
Annyira frusztrál, mit csináljak?

Te csak egy dolgot rontatsz el, ha fogazol, attól bizony lelankadhat, - de akkor meg nem mondaná, hogy jó volt.
Vele van probléma, nem veled!

Lehet, hogy szervi probléma. Bár szerintem fiatalok vagytok (25 alatt tuti), így elég kis esélyt látok rá
Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz: Előfordulhat, de hogy annyira rosszul csináld, hogy lelankadjon.... A kedvét is el kell vedd tőle (akkor már nagyon borzasztóan kell csináld)
Lehet, hogy lelki eredetű a dolog (legvalószínűbb, nálam is előfordult, de más szituációban):
Ha lelki eredetű, akkor valamiféle stressz lesz, amit egy régi elmék, vagy a kapcsolat elején okozott valami(pl nem akart gyorsan elsülni, bizonyítani akart valamit, stb).
Sajnos ez olyan mint a lavina. Az elején stresszel, hogy milyen lesz, emiatt esetleg lelankad, majd a következőnél mégjobban stresszel, hogy milyen lesz és hogy ne lankadjon le. A kövi alkalomnál mégjobban, majd mégjobban és ez egyre rosszabb lesz.
Csak úgy lehet visszafordítani, hogy türelmesen beszélgetsz a dologról vele. Megbeszélitek, megnyílik, pihentetitek a dolgot. Pár napig ne is csinálj vele semmit. Aztán egy alkalommal úgy kell nekiállni, hogy kicsit előtte igyon (csak ésszel, keveset!), teljesen tereld el a figyelmét a stresszről és úgy csináld neki.
Ha gond van, akkor ne éreztesd vele, hogy zavar. Ha mindent megbeszéltetek a technikáddal kapcsolatban, akkor ne kérdezd meg, hogy mit csinálsz rosszul, mert csak jobban stresszeli hogy magadat okolod (de ELŐTTE tényleg tárgyaljátok át!)
Lelankad, abbahagyod, majd később újra! Úgy állj neki, ha már áll! Addig ne menj le a közelébe! Engedd, hogy a barátod fantáziája állítsa fel! (sok idő lesz, ha stresszel!)
Nekem is hasonló volt, 2 hét volt, mire lefeküdtem az akkori barátnőmmel. Kis idő kellett mire minden normálisan ment, de utána... Lefeküdt mellém és már olyan keményen állt mint egy vascső.
Egy tipp: Semmiképp se hagyd el, amíg ez rendbe nem jön, mert utána élete végéig gátlásos lesz! Rájön, hogy a stresszelése miatt elbukta a csaját és legközelebb hatványozódik a dolog.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!