Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan érhetem el, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetem el, hogy a pasim többet foglalkozzon a popsimmal?

Figyelt kérdés

Nem szól rá semmit ha hisztizem, hogy lapos, vagy valami, nem simogatja, puszilgatja... : ( Pedig én nagyon igényelném. A cicimet sem szeretget, nem dícséri, nem szokta csókolgatni... : ( Hogyan válthatnám ki belőle az ellenkezőjét?

Már szóltam neki,de nem rti mért,szerinte amit tesz az elég.

Melleim:80/B és foghagymagerezd popsi

Azt mondja szeret és tetszem neki de akkor miért nem kényezeti ezeket a részeimet? Modjuk szex közben is szeretném,meg amúgy is, simogathatná, puszi néha,de semmi:(

2008. máj. 23. 13:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Hello!

Nyomd a kezébe ezt a könyvet:

[link]

Már másoknak is ajánlottam, és magam is olvastam. Felhívja a figyelmet arra, hogy nem biztos, hogy mindenki ugyanabból érti meg, hogy a másik szereti, amiből ő. Innentől rajta múlik, hogy megtesz-e mindent érted.

2008. máj. 23. 16:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem, mondd meg neki mit szeretnél.
2008. máj. 23. 16:55
 13/18 anonim ***** válasza:
szerintem hivd fel a figyelmét azokra a testrészeidre amiket szeretnél hogy észre vegyen. Egy pár szexi fehérnemű csodákra képes. Egyből észre veszi amit elfelejtett.
2008. máj. 23. 16:57
 14/18 anonim ***** válasza:

"Melleim:80/B és foghagymagerezd popsi"

Szerintem a fenti két adat mindent megmagyaráz...

Szegény srác próbál jófej lenni, és nem a kínos részekre koncentrálni.

Ha még hisztizel is ezen, könnyen kiválthatsz egy "hagyjál már békén, hát semmit nincs rajtad fogni, böki a tenyeremet a medencecsontod vazze!" típusú vallomást...

2008. máj. 23. 18:31
 15/18 anonim ***** válasza:

ez tetszett az utso beszolàs.

amugy magànak a kérdezonek T-vel kezdodik a vezetékneve?

ez jo

2008. máj. 23. 19:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Mi van itt... Nem is egészen értem.

Én értem a problémád, az alakod pedig szerintem IGENIS nem lehet rossz.

A megoldás az, hogy békénhagyod, te se nyúlsz hozzá, te se kényezteted. Szerintem egy kapcsolatba eléggé alap a szenvedély, különben nem is ér semmit. Nah és a szenvedélyy miből áll? Biztos, h nem abból, h szex közben, össze--vissz a behatolás, az ő orgazmusa, és kb ennyi. Kell, h közbe csókolozzatok, és simogasson! Elhiszem, hogy neked így nem jó, szerintem igenis automatikus az ilyesmi.. Hisz azért pasi. Hogy kívánjon, és simogasson, és ne legyen elég neki csak nézni a saját barátnőjét... Szerintem két variáció van itt. Vagy megbeszélitek, és hajlandó lesz teljesíteni azt, amit egy normális nő elvár, vagy hagyod a francba, mert ez eleve természetellenes, hogy nem simogat!

AZ én barátom megőrül a melleimért, pedig nekem se 90-es! És nincs is olyan hű de bombázó testem.. de hozzátartozik egy kapcsolathoz a szenvedély :S Változtass!

2008. máj. 23. 19:41
 17/18 A kérdező kommentje:

az utólsó válaszolónak nagyon szépen köszönöm!!

A többiek miért surmóskodnak? Ha valaki normálisan nem tud válaszolni, egyszerűen NE írjon!!! Felfogtátok, vagy milyen nyelven?!? Dedós parasztok!

az utólsónak tényleg nagyon köszönöm!! :)

2008. máj. 24. 07:47
 18/18 anonim válasza:

a foghagymagerzd popsi, az hogy néz ki?

ami olyan hosszúkás, vagy mi?

2008. máj. 26. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!