Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tegnap voltunk eloszor egyutt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap voltunk eloszor egyutt a mostani parommal.18 cm-res a farka es eleg vastag is, nagyon fajt, amikor belem hatolt, ez fajdalom mar mindig megmarad?

Figyelt kérdés

23 eves vagyok es eddig meg soha nem voltam olyan ferfival, akinek ekkora lett volna a penisze... Egy kicsit hevesek voltunk, persze felizgatott, ujjazott is eleg rendesen, nedves is lettem. Kicsit eros volt nekem mar az ujjazas resze is a dolognak, fajt tole a gatam, a huvelyem belso resze nem fajt, csak a gat, mintha szet akart volna szakadni. Amikor meg belem hatolt, eloszor nagyon fajt, megint ilyen "szetszakadas" erzesem volt. Utana, amikor tovig belem hatolt, akkor meg hozzaert a mehszajamhoz, ami nekem megint baromira fajt.

Nagyon szeretem ot es nem is mertem neki nagyon bevallani, hogy mennyire fajdalmat okoz, mert lattam rajta, hogy neki jo, mondta is, hogy "imadnivaloan szuk vagy" es nekem elsosorban az a fontos, hogy neki minden jo legyen, de sokaig nem tudtam titkolni, hogy faj, mert latta o is az arcomon... Utana persze leallt egybol, aztan kielegitettem szajjal. Kesobb vettem eszre, hogy barna foltok voltak a lepedon, valoszinuleg vereztem is egy kicsit.

Kerdesem az, hogy akkor megsem volt elegendo az elojatek?

Vagy egyszeruen tul nagy a szerelmem penisze es akkor ez most mar mindig igy lesz? Persze nagyon jo az oral is, meg a kezimunka, de azert latom rajta, hogy megsem az igazi, nagyon elvezi, sokat dicsert, de gondolom tobbre vagyik.

Akinek szinten ilyen meretekkel rendelkezik a parja, azoktol kerdezem, hogy ti hogy oldjatok meg, hogy ne fajjon annyira? Amikor a mehszajhoz hozzaer a penisz, az masnak is igy faj?

2012. nov. 2. 14:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De milyen pozzal? :)

Ugy voltunk, hogy eloszor o volt felul, hagyomanyos misszionarius pozban, de az meg a kezdes volt, akkor gondolom azert fajt, mert nem volt elegge "bejaratva". Utana feltettem a nyakaba a labamat, eloszor csak egyiket, utana mindkettot, ugy meg a mehszajamat ingerelte, ami nem volt kellemes megint.

Aztan hatulrol probalkoztunk, kutyapozban, ugy se volt valamiert az igazi, bar nem fajt annyira, de akkor mar szerintem elkezdett neki lankadni egy picit, ugyhogy abbahagytuk, inkabb befejeztem neki szajjal...

2012. nov. 5. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

3 évig nem voltál előtte senkivel, aztán rögtön egy 18 cm-essel kezdted újra, és még csodálkozol, hogy fájt? :)

Ráadásul mindezt hevesen és óvatlanul? Meg pont azokkal a pózokkal nyitottatok, például misszionárius a lábaiddal a nyakában, ahol a legmélyebb a behatolás? :D

Viszont ez egyben megnyugtató is, mert még így sem sikítottál artikulátlanul, és simán berakta először tövig, csak percek múlva hagytátok abba. Szóval tuti, hogy bele fogsz újra rázódni, ki fogsz tágulni szépen, amennyire a farka megkívánja, és onnantól menni fog gond nélkül! Akár még hevesebben is. ;)

2012. nov. 12. 14:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Előttem a lényeg. Három év absztinencia után szinte minden méretet alaposan megérzel, nemhogy egy nagyobb darabot. És tényleg a legmélyebbre hatolós póz a láb a nyakban típus.

Segítség: nem engedi teljesen be a farkat pl. "a lány a hasán fekszik, a fiú hátulról tömi" póz. Ott van ugye a popsi pufferként (puffer kuffer - haha). Bár ennek a póznak határt szab a lány fenekének és a fiú kolbászának a mérete. Ha túl nagy fenekű a lány a fiú méretéhez, akkor a makk se nagyon tud bemenni, de legalábbis korlátozott a ki-be mozgástér.

F38

2012. nov. 12. 15:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Utolsó kettőnek is köszi! :D Jót nevettem, de logika is van benne, amit írtok, úgyhogy megy a zöld kéz! :D
2012. nov. 13. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!