Nekem olyan kerdesem lenne 1 hete voltunk egyutt parommal de nekem azota faj a hasam, duzzadt a hasam alja ea ez a fajdalom nem olyan mint szokott lenni amikor megjon. Lehet terhes vagyok? (nagyon orulnenk neki)
Figyelt kérdés
A melleim is erzekenyebbek,suru feher folyasom van es neha szurkal a hasam,suru vizelesi ingerim vannak.2011. jan. 30. 22:24
1/2 anonim válasza:
1 hét alatt még nem is 100%, hogy beágyazódik, ha a szeretkezés óta érzed ezeket, akkor szinte kizárt, hogy ez az oka.
Szerintem inkább valami fertőzés lesz.
2/2 anonim válasza:
Még nem lehetnek baba miatt tüneteid. Be sem ágyazódott még. Ha késik a mensid csinálj tesztet, tünetekre nem szabad alapozni, mert ilyenkor képes az ember szervezete megtréfálni a babára vágyót!
8+1 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!