Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nyalásnál zavarhatja ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyalásnál zavarhatja ez a páromat?

Figyelt kérdés

Mindíg próbálok ügyelni arra, hogy sima legyen a puncim. Kb. 2-3 naponta borotválom, "várom" hogy legyen valami köztünk. Sokat utalgat rá, hogy ezt meg azt fogunk csinálni, de eddig még nem adódott rá alkalom, vagy ha igen, pont menstruáltam. Tehát ált. le van borotválva... De amikor borotválom és széthúzom, látom hogy még ott belül is vannak szőrszálak... és nem merem leborotválni, mert félek, hogy megsértem magam... Nyalásnál mennyire zavarhatja ez őt? Segítsetek légyszi, és ha lehet semmi hülyéskedés...

Előre is köszönöm!

16/L

2009. aug. 11. 00:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is pont ez a problémám. Az ajkakon, meg fentebb simára tudom borotválni, vagy krémmel leszedni, de belül az ajkakhoz közel, ahol már piros a bőr, meg érzékenyebb, ott semmivel sem tudom leszedni. Krémmel ott meg ne próbáld, mert az fájni fog, az már nagyon érzékeny terület. Szemöldökcsipesszel még nem próbáltam, de belegondolni is fájdalmas...XD

Nálam volt az az eset, h barátommal pettingeltünk, és nem engedtem be a bugyimba. Aztán már nagyon kész voltam, és lejjebb csókolgatott, és hagytam, és hát mondjuk ki, kinyalt engem. Utána meg mondtam neki, hogy nem zavarta őt a sok kis szőrszál, mert azok miatt nem engedtem magamhoz közelebb. erre ő kiröhögött, hogy dehogyis:D én meg mentegetőztem neki, hogy azokat nem vagyok képes leszedni. Mondta, hogy olyan mintha hajszálak lennének a szájában ilyenkor, de neki ez mellékes dolog. Azóta sem zavarja különösebben:D 17/L

2009. szept. 21. 23:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Én leborotválom. Általában megvágom magam, de én nem szeretem ha szőrös.
2011. márc. 4. 21:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!