Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nyalásnál zavarhatja ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyalásnál zavarhatja ez a páromat?

Figyelt kérdés

Mindíg próbálok ügyelni arra, hogy sima legyen a puncim. Kb. 2-3 naponta borotválom, "várom" hogy legyen valami köztünk. Sokat utalgat rá, hogy ezt meg azt fogunk csinálni, de eddig még nem adódott rá alkalom, vagy ha igen, pont menstruáltam. Tehát ált. le van borotválva... De amikor borotválom és széthúzom, látom hogy még ott belül is vannak szőrszálak... és nem merem leborotválni, mert félek, hogy megsértem magam... Nyalásnál mennyire zavarhatja ez őt? Segítsetek légyszi, és ha lehet semmi hülyéskedés...

Előre is köszönöm!

16/L

2009. aug. 11. 00:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarja hidd el:)
2009. aug. 11. 00:20
 2/12 anonim ***** válasza:

Az a legjobb, ha ott belül sincs szőrszál :) A puncid feletti szőr nem is annyira zavaró, esetleg egy kis csíkot hagyhatsz is felette (brazil fazon). Nem valószínű, hogy megvágnád magad, de ha félsz tőle, akkor szemöldökcsipesszel bátran nekimehetsz :)

Egyébként mióta vagytok együtt? Más pasival már van tapasztalatod?

2009. aug. 11. 00:21
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha már borotválod akkor húzd szét és belül is borotváld le, nem lesz semmi bajod, ha picit megvágod az is elmúlik 1-2 nap alatt, nem vészes.

De egyébként ha nem hosszú szőrök vannak akkor biztos nem zavarja majd.

2009. aug. 11. 00:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Pontosan... Indián modszer a leghatékonyabb, bár kicsit fájdalmas.
2009. aug. 11. 00:23
 5/12 A kérdező kommentje:
4 hónapja vagyunk együtt. :) Kb. 3 hete nagyon összevesztünk és akkor döbbentem rá, hogy senkit nem szerettem még ennyire :) na mindegy, ez nem tartozik ide :D csak muszáj voltam megosztani a boldogságomat :) Egyébként megbeszéltük, hogy ő tud rám várni még sokáig ha kell. :) A szexszel még várni szeretnék, de pettingelni már jó volna. Válaszként: még nem volt senkivel szexuális kapcsolatom. Semmilyen... Természetesen magammal már foglalkoztam, de még csak csiklói orgazmusom volt, nem nyúltam még a hüvelyembe. Ezt a részt tartogatni szeretném neki :)
2009. aug. 11. 00:28
 6/12 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm a válaszokat :-)))
2009. aug. 11. 00:30
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia! pasi vagyok és megesett már h.a barátnőm borotválta és pár napjára rá kényeztettem őt a nyelvemmel és kicsi szörszálak nőttek.hát ha már olyan szituba kerülsz szval mind2 fél fel van izgulva a férfiakat(engem se) érdekel.akk. csak az a célunk h. jo legyen a lánynak.arrol nemtehet ha nöl...csak élvezze a dolgot.Neked is sok szerencsét. Jah és én is szemöldökcsipeszt ajánlom ha már ragaszkodsz hozzá.

jb

2009. aug. 11. 09:34
 8/12 anonim ***** válasza:
az én pasim megkért hogy borotváljam le, probálkoztam de nem birtam meg szúrt is kellemetlen volt. és inkább ráhagytam, de ő igyis kiakar nyalni állandóan.
2009. aug. 11. 23:08
 9/12 anonim ***** válasza:
szia szörtelenitö krémel probáld
2009. aug. 11. 23:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló amit mondott szerintem nem jó. A krémre is rá van írva hogy nemiszervnél nem szabad használni, még bikini vonalra igen. Amúgy ha a benti szőrszálak nem olyan erősek mint amit kívül vannak, szerintem nyugodtan hagyhatod, ha nem akkor borotva oda is.
2009. aug. 28. 13:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!