Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalásnál zavarhatja ez a páromat?
Mindíg próbálok ügyelni arra, hogy sima legyen a puncim. Kb. 2-3 naponta borotválom, "várom" hogy legyen valami köztünk. Sokat utalgat rá, hogy ezt meg azt fogunk csinálni, de eddig még nem adódott rá alkalom, vagy ha igen, pont menstruáltam. Tehát ált. le van borotválva... De amikor borotválom és széthúzom, látom hogy még ott belül is vannak szőrszálak... és nem merem leborotválni, mert félek, hogy megsértem magam... Nyalásnál mennyire zavarhatja ez őt? Segítsetek légyszi, és ha lehet semmi hülyéskedés...
Előre is köszönöm!
16/L

Az a legjobb, ha ott belül sincs szőrszál :) A puncid feletti szőr nem is annyira zavaró, esetleg egy kis csíkot hagyhatsz is felette (brazil fazon). Nem valószínű, hogy megvágnád magad, de ha félsz tőle, akkor szemöldökcsipesszel bátran nekimehetsz :)
Egyébként mióta vagytok együtt? Más pasival már van tapasztalatod?

Ha már borotválod akkor húzd szét és belül is borotváld le, nem lesz semmi bajod, ha picit megvágod az is elmúlik 1-2 nap alatt, nem vészes.
De egyébként ha nem hosszú szőrök vannak akkor biztos nem zavarja majd.

Szia! pasi vagyok és megesett már h.a barátnőm borotválta és pár napjára rá kényeztettem őt a nyelvemmel és kicsi szörszálak nőttek.hát ha már olyan szituba kerülsz szval mind2 fél fel van izgulva a férfiakat(engem se) érdekel.akk. csak az a célunk h. jo legyen a lánynak.arrol nemtehet ha nöl...csak élvezze a dolgot.Neked is sok szerencsét. Jah és én is szemöldökcsipeszt ajánlom ha már ragaszkodsz hozzá.
jb

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!