Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ragaszkodunk ahhoz az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ragaszkodunk ahhoz az emberhez (lányok) akivvel elvesztetük a szűzeségünket?

Figyelt kérdés
2008. máj. 21. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez egy nagyon fontos testi-lelki változás a lányoknak.
2008. máj. 21. 23:01
 2/10 anonim válasza:
100%
Ha nem volt jó, nem ragaszkodsz, hidd el. Ha meg jó volt, akkor ez a válasz. Különben meg azért, mert még nem ismersz mást.
2008. máj. 21. 23:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Sajnos egyet kell értenem a 2. válasszal.. bár én személy szerint jobban örülnék, ha nyomósabb okok miatt ragaszkodna hozzám "az életem szerelme"..
2008. máj. 22. 00:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Most biztos el leszek itelve nagyon: en nem voltam szerelmes abba, akivel eloszor voltam egyutt. Utolag probaltam neki elmondani utalni arra, hogy meg szuz voltam de alapjaban elutasitotta a dolgot. Azaz, nem hitte el....szoval nem mindenki ragaszkodik az elsohoz.

En az elso igaz szerelmemhez ragaszkodom. Ugyan az utjaink elvaltak, de jo szivvel gondolunk egymasra es en annak ellenere, hogy a Volegenyem a legjobb ember a vilagon es nagyon imadom, mindig szeretni fogom. Mert tiszta volt es igaz.

2008. máj. 22. 03:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát most lehet hülyének fogok tünni...De nekem sem olyan volt az első amit elképzeltem...Azaz nem is volt jó... :S De mégis ragaszkodom ahhoz az emberhez akivel megtörtént, mert mindig azt várom nah most biztos jó lessz nah most biztos jó lessz...És közben sehol semmi extra...Noh de mind1! Eddig 3emberrel feküdtem le összesen és egyik sem volt jó... :S Lehet az első szexuális együttlét befolyása miadt?!?!
2008. máj. 22. 12:53
 6/10 anonim ***** válasza:

HAny eves vagy? Mennyire figyeltek oda rad a fiuk? Mennyire ismered a testedet? Tudod neked mi a jo? MAszturbalassal eljutottal mar az orgazmusig?

NA ez jo kerdes sor igaz?

Mellesleg en vagyok az aki nem ragaszkodik az elsohoz....

Nekem mazlim volt mert a masodik az eletemben egy igazi lepedobajnok volt, megtanitott mindenre. Mindent kiprobaltunk a 3 ev alatt. Nagyon turelmes volt es ha az eletben egy onzo allat is, az agyban nagyon odaado es figyelmes. Durva es gyenged.

Lehet azert nem volt meg orgazmusod, mert nem tudod mi a jo neked es a partnered sem volt eleg gyakorlott. Ezzel nem vagy egyedul es ez nem a te hibad.

Az is ok., hogy ragaszkodsz ahoz aki elvette a legfeltetteb kincsedet.

Varom valaszod!

2008. máj. 22. 16:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Én fogtam egy srácot csak arra hogy elvegye a szüzességem,egyszerűen túl akartam rajta esni.Tudtam hogy az első nem lesz jó,ezért kerestem egy semleges embert,és amikor eljön a szerelem már egészében fájdalommentesen élvezhetem azzal akit szeretek.És nem akartam olyan bénának se tűnni.Ma is úgy gondolom jó volt így.A múgy se szeretik manapság a szüzeket,a fiunak is cvsak gondot okoz.Így hát én se az elsőt szeretem,hanem akibe először beleestem.
2008. máj. 22. 18:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen úgy eljutottam! Hát 16 leszek:$ Hát lehet hogy még nem ismerem annyira magam...De az is lehet, hogy kínosnak tartottam azt, h arról beszéljek hogy mi a jó nekem! Mert nem akartam, hogy a fiú csalodott legyen magában!Meg ezek közül kettő úgy volt,hogy nem is nagyon akartam, mert nem éreztem úgy,hogy ezt nekem meg kell tennem( de nem is kellet volna):S Nah hátha találok egy olyat aki szeret és eljutatt a csúcsra! Kérem aki tapasztalt ilyen téren vagy van valami ötlete az segítsen! Előre is köszönöm!
2008. máj. 22. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Azért ez alap, hogy valamire való nő nem élete szerelmét szivassa a szüzesség elvételének nyűgével.

Tessék ezt lerendezni, aztán majd akkor szólni, ha már készen állunk a bulira!!

2008. máj. 22. 19:31
 10/10 anonim ***** válasza:

a legtöbb nőnél minden szexuális érintkezés után kialakul érzelmi kötődés, ez sajnos (v kinek nem sajnos...) így van... biosz ;)

am én nem ragaszkodtam ahhoz akivel elvesztettem, ahhoz ragaszkodom (épp), akibe szmes vagyok :") és vele a szex is jobb

2008. máj. 25. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!