Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Míért mondja mindenki, hogy a nők előbb érnek, mint a
férfiak? Miben érnek előbb?
Ha 16 évesek, akkor rájuk lehet mondani! Nem neked kell eldönteni milyen egy 16 éves fiú.. A bűvös 18-asról pedig annyit, hogy aki előtte nem nőtt még fel fejben, annak kellhet akár 2-3 év is, ritkán lesz valaki pont 18 környékére érettebb.
- Szerintem -
2008. máj. 22. 00:57
Hogy szakszerűek legyünk, ez biza a 2 mila éves fejlődés eredménye, mivel egy férfi elég, hogy megtermékenyítsen szinte bármennyi nőt, ezért elég volt, ha a férfiak később érnek, míg a nők viszonylag hamar készek kellett hogy legyenek a szaporodásra.
A különbség az elmúlt pár évtizedben bár nem mondható hogy megszünt, csak mivel sokkal gyorsabban érnek, ezért a kiegyenlítődés már nem sok-sok évet vesz igénybe.
Valamint annak is betudható, hogy a nők ugye fejlődnek maguktól, a cici az nő, vagy nem :) De a srácok elkezdtek gyúrni, sportolni, így az ő testi fejlődésük, a férfias izmok is hamar megjelennek.
2008. máj. 22. 10:15
Én tanultam humánbiológiát, és ott is tanítják ezt. Valószínűleg te a "pályafutásod" alatt nem tudtad magad objektíve összevetni a korosztályod lányaival. A lányok előbb érése részben a pubertás bekövetkezésének korábbi időpontját jelenti (átlagosan, azaz lehet, hogy te éppen korábban értél, mint pár ismerős lány), részben pedig azt, hogy a 15-16 éves lányok átlagosan jobban teljesítenek egy halom értelmi jellegű tesztben, mint a kortárs fiúk. A fiúk később beérik a lányokat, szóval ne aggódj, a korábbi érés nem azt jelenti, hogy mindig egy lépéssel előtted járnak. 21 évesen feltehetőleg azonos érettségi szinten vagy, mint egy 21 éves lány.
2008. máj. 22. 14:49
Feminista propaganda.
Ha a lányok előbb érnének, nem kéne annyit nyüglődni az első szeksz körül, mert ők is érett tízéves fejjel fel tudnák fogni, hogy senkinek sem jó ha a szegény frusztrált, kielégítetlen srácok elmebeteg tömeggyilkosokká válnak.
Az úgynevezett érett nők között is csak kevés bírja ezt felérni ésszel és odaadóan reagálni egy tízéves srác közeledésére.
Szóval lárifári, kofalárma, dezinformáció az egész!
2008. máj. 22. 20:16
15/22 anonim válasza:
remélem egyszer ti is felnőttök (ez az utolsó hozzászólónak és a kérdezőnek szól)
fiú, 28
2008. máj. 22. 21:15
Elég reménytelen most már.
De ha egyszer cefet jó móka..?
Az utolsó kommentező, 33, férfi.
2008. máj. 22. 21:38
gondolom csak móka a "Feminista propaganda" kezdetű hozzászólás, ugye?:D
2008. máj. 22. 23:32
hát azért ha megnézed egy 12-13 éves fiú még anatómiai értelemben jóval éretlenebb mint egy lány. én ezt látom
2008. máj. 23. 20:58
Semmiben nem érnek előbb. Egyszerűen csak érzelmesebbek sokáig, úgy értem, a férfiaknak korán elkezd a szexen járni az eszük, a lányok meg ott tartanak, hogy nagy szerelem. HA beindulnak a gének, alapvetően állati ösztönökre megyünk vissza. A férfiban benne van, hogy minél több nőt termékenyítsen meg, hogy fennmaradjon a dnse, a nőben meg hogy megvédelmezze az utódait. Szerintem ennyi minden alapja. ŐSzintén szólva nem érzem, hogy a lányok érettebbek lennének. De tudod annyira személyisége válogatja! A fiúk talán durvábbak
2008. júl. 31. 19:17
Ez a lányok hamarabb érnek mint a fiúk, csak azért bosszant, mert ettől a lányok mintegy felsőbbrendűnek érzik magukat, és emiatt a nézet miatt számtalanszor utasítottak már vissza, mivel állítólag nem vagyok elég érett. Én is észrevettem már, hogy a nők ezt meg a nekik kedvező dolgokat szeretik megvédeni. Például a nőket nem szabad megütni, de kikérik maguknak, hogy ők a gyengébb nem. Nem mintha verni szoktam volna a nőket. 21/F
2009. máj. 27. 14:47