Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Míért mondja mindenki, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Míért mondja mindenki, hogy a nők előbb érnek, mint a férfiak? Miben érnek előbb?

Figyelt kérdés
Ezt fejtse ki nekem valaki, mert semmilyen értelmi vagy anatómiai "előbb érést" nem tudtam még megállapítani pályafutásom során!
2008. máj. 21. 22:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
45%
érzelmileg érnek előbb... meg ha megfigyeled, van egy ilyen korszak amikor a lányok már szinte kész kis nők a fiúk meg még kis alacsony nyuzugák. :P
2008. máj. 21. 22:04
 2/22 anonim válasza:
Mert a hölgyeké az elsőbbség! :D
2008. máj. 21. 22:09
 3/22 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem biológiailag is előbb érnek és értelmileg/érzelmileg is, pl. egy 17 éves lány fizikailag már nem nagyon válozik, kifejlett nő, míg egy 17 éves fiú még messze nem. Általában értelmesebbek is, jobb esetben nagyobb az empátiájuk, és felelősebben gondolkodnak, bár ezekben már nem vagyok biztos.

Ez mind csak általánosítás, nyilván rengeteg egyedi esetet találunk.

2008. máj. 21. 22:10
 4/22 anonim ***** válasza:
92%

ez általános. ettől eltérő esetek természetesen vannak, de tény, hogy szinte mindig megfigyelhető...

amit az előttem szóló írt az is igaz, a nemi érés is később kezdődik meg a fiúknál, úgy, ahogy az érzelmi is.

azt hiszem van egy időszak, amikor általánosan intelligenciában is fejlettebbek a lányok, később kiegyenlítődik.

bocsi, de te fiú vagy?

2008. máj. 21. 22:13
 5/22 A kérdező kommentje:
Ezek annyira egyoldalú és elfogult válaszok. Egy 17 éves lány még igenis nagyon sokat változik 20-22 éves koráig. Értelmileg nem látok semmi különbséget. Érzelmileg, meg pusztán más az érdeklődés. Az tény, hogy egy lány az asztrális szférában fejlettebb, míg egy fiú fizikailag fejlettebb, így erre sem lehet mondani, hogy az egyik előbb érik a másiknál. Más felé fejlődnek. Szerintem tök egyforma a két nem. Nem értem míért kéne bármelyiket is kiemelni.
2008. máj. 21. 22:15
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

nem is kell.

de te kérdezted, hogy miért mondják, mi meg elmondtuk neked.

és azt miért mondják, hogy a nők gyengék?

azt hiszem sok nő erősebb az átlag férfinál. de ez sem lényeges igazán, csak az számít, hogy mindkét nem tisztelje egymást!

2008. máj. 21. 22:23
 7/22 anonim ***** válasza:
25%

bocsi, fiú vagy vagy lány? és mennyi idős? csak kíváncsiságból kérdezem!

még annyi, hogy igazad van, sokat változik 17 éves koártól egész életében:) itt csupán a testi fejlődésről volt szó:)

2008. máj. 21. 22:25
 8/22 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és 21 éves. Csupán egyre többször szembesülök ezzel a kijelentéssel és senki nem mondott rá elfogadható választ. Azért kérdeztem itt, mert itt jó statisztikát tudok készíteni önmagam igazolására. Végülis kár lenne részletekbe menő vitatkozást folytatni, mindenre lehetne anatómiai, vagy pszichológiai ellenpéldát mondani. Csupán az átlag véleménye érdekelt. Ahogy észreveszem ezt az állítást is többnyire nők hangoztatják és itt is nők védik. Semmi szintbeli, érettségi, vagy fejlettségi különbség nincs a nemek között, de persze mindíg vannak olyanok akik elfogultabbak a saját nemük iránt.
2008. máj. 21. 22:35
 9/22 anonim ***** válasza:
25%

:D

úgy tűnik téged az sért, hogy az általános "vélemény" az, hogy serdülőkorban a lányok bizonyos szempontok szerint fejlettebbek (olvass felvilágosító könyveket, amiket nem A nők írják, hanem hozzáértők - férfiak ÉS nők). valószínűleg mindegyikben meg fogod azt is találni, hogy a diferenciák elsimulnak és végül mindkét nem testileg (kb 17-18 éves kor) - szellemileg érett lesz.

tényleg nem értem, miért nem tudod elfogadni a statisztikát, amit nem egy 21 éves kétkedő készített, hanem azok akik ezzel foglalkoznak, ez a munkájuk, ehhez értenek.

2008. máj. 21. 22:58
 10/22 anonim ***** válasza:
55%
Nekem inkább úgy tünik te vagy elfogult a férfiakkal szemben. Húgom 16 éves, ismerem az osztálytársait és értelmileg nem lehet azt mondani a fiúkra, hogy 16 évesek.
2008. máj. 21. 22:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!